Cālis ar aso mērci

Cālis ar aso mērci

Cāļa fileju aplejiet ar 2 glāzēm ūdens, pievienojiet ķiplokus, ingveru, sāli un uzvāriet. Noņemiet putas un vāriet, līdz gaļa ir gatava. Gatavo gaļu atdzesējiet un sagrieziet plānās šķēlītēs. Pievienojiet eļļu un piparus. Lieciet uz šķīvja un dekorējiet ar tomātu un zaļumiem. Pasniedziet.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 21. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Tikai 2% samazinājums ķermeņa ūdens daudzumā var izsaukt atmiņas zudumus, problēmas ar matemātiku un grūtības koncentrēties uz datora monitora ekrānu

Pasākumi

Atklās Dziesmu svētkiem veltītu izstādi

4.aprīlī plkst. 16.00 Gulbenes Vēstures un mākslas muzejā notiks jaunas izstādes atklāšana. Šoreiz to piedāvās TLMS „Sagša”, kas veidojusi izstādi „Vispārējo Dziesmu un deju...