Cālis ar želeju

Cālis ar želeju

Gurķus nomizojiet, attīriet no sēklām un sagrieziet salmiņos. Fileju apcepiet eļļā, līdz tā ir gatava, un atdzesējiet. Tad dekorējiet ar papriku un gurķiem. Lai pagatavotu želeju, želatīnu iemērciet aukstā ūdenī, lai uzbriest. Pēc tam nolejiet lieko ūdeni un sajauciet ar siltu buljonu. Uzvāriet, izkāsiet un atdzesējiet. Fileju aplejiet ar pagatavo želeju un lieciet ledusskapī, lai sacietē. Pasniedziet.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 21. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Smalks auksto ēdienu, desertu un atspirdzinošo dzērienu noformējums – ledus kubiki ar ziediem: salieciet ledum paredzētās formās ziediņus no asinszāles, liepas, jāņogulāja, irbenes , piparmētru lapas, aplejiet ar siltu vārītu ūdeni un sasaldējiet

Pasākumi

Ellas remiksu konkursa uzvarētājs- DJ UGA!

Šī gada aprīlī kompānija “Mikrofona ieraksti” un dziedātāja Ella izsludināja starptautisku dziesmas “Shine Like Superstar” remiksu konkursu....