Cālis ar pikanto mērci

Cālis ar pikanto mērci

Cāli izvāriet un atdzesējiet, neizņemot no buljona. Lai pagatavotu mērci, puravus smalki sagrieziet un sajauciet ar cukuru, eļļu, sojas mērci, garšvielām un pipariem. Kā papildinājumu variet pielikt sasmalcinātu 1-2 daiviņas ķiploka. Fileju sagrieziet nelielos gabaliņos. Aplejiet ar pagatavoto mērci un apberiet ar sezama sēklām. Pasniedziet.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 21. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Mīkstais margarīns ir mazāk piesātināts ar taukiem un veselīgāks par dzīvnieku sviestu un cieto margarīnu

Pasākumi

Tagad LNMM var noskatīties režisora Pētera Krilova dokumentālo filmu par GUSTAVU KLUCI

No 2009.gada 3.jūnija Latvijas Nacionālā mākslas muzeja pastāvīgajā ekspozīcijā, Gustava Kluča kabinetā tiek demonstrēta režisora Pētera Krilova dokumentālā filma „Klucis – nepareizais latvietis”....