Treknais šķiņķis

Treknais šķiņķis

Burkānus visā to garumā sagrieziet strēmelītēs un ķiplokus - nelielās šķēlītēs. Gaļu sajauciet ar burkāniem un ķiplokiem, sadurstiet, sajauciet ar sāli un pipariem, aplejiet ar kvasu un etiķi, pievienojiet piparmētras un noturiet ledusskapī 12 stundas. Pēc tam marinēto gaļu apžāvējiet, lieciet uz pannas un cepiet cepeškrāsnī, līdz tā ir gatava, ik pa laikam aplejot ar marinādi. Atdzesējiet. Pirms pasniegšanas sagrieziet šķēlītēs un dekorējiet ar kaperiem un zaļumiem.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 21. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Japānā ir tradīcija, ka suši, ko speciāli Tev pagatavojušas pavāra siltās rokas, ir jāēd ar rokām. Turklāt, tas ir kā uzslava un cieņa pavāram, it īpaši, ja suši Jūsu acu priekšā ir pagatavojis ēstuves saimnieks. Šī tradīcija saucas angliski „skinship” – kontakts caur ādu

Pasākumi

Skūpsts zemei Pēteris Džigurs. Personālizstāde

Es skūpstu zemi,
Un tas Dvēseli balto,
Un savas mākslas gribu jūtu,
Kā savu dienu mākslinieks.
P.Džigurs...