Bulciņas ar šķiņķa pildījumu

Bulciņas ar šķiņķa pildījumu

Lai pagatavotu mīklu, sakarsējiet ūdeni un pievienojiet sāli un sviestu. Klāt maisot beriet miltus, lai veidotos bieza masa, un vāriet apmēram 2 min (mīklai jānāk nost no trauka malām). Mīklu atdzesējiet un kuļot pievienojiet olas. No mīklas veidojiet nelielas bumbiņas un lieciet tās uz pannas, kas ieziesta ar taukvielām. Cepiet cepeškrāsnī 220 oC 20 min. Atdzisušām bulciņām nogrieziet augšiņas. Lai pagatavotu pildījumu, šķiņķi un kausēto sieru samaliet gaļas mašīnā, pievienojiet daļu majonēzes un ar mikseri sakuliet masu, ik pa laikam pievienojot atlikušo majonēzi. Klāt lieciet mazu gurķa gabaliņus, aso piparu un samaisiet. Pildiet bulciņas ar pildījumu un apsedziet ar nogriezto virsiņu. Dekorējiet ar zaļumiem un apberiet ar pipariem. Pasniedziet.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 21. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Kulināro grāmatu, kuru receptes nāk no līdzenumiem, nesanāk pagatavot īpaši garšīgas kalnos un otrādi. Ēdiens, ko gatavo līdzenuma iedzīvotāji no grāmatām, ko sarakstījuši augstāk virs jūras līmeņa dzīvojoši cilvēki, izjūk, bet kalnos dzīvojošiem iedzīvotājiem nāktos ēst neizvārītu ēdienu, ja viņi stingri sekotu līdzi receptēs norādītajam. Te vainojama atšķirība atmosfēras spiedienā, kas kalnos liek ūdenim uzvārīties pie zemākas temperatūras

Pasākumi

"Depeche Mode" paziņo jaunā albuma dziesmu sarakstu

Koncertaģentūra "FBI" informē: Slavenā britu grupa "Depeche Mode" savā oficiālajā mājas lapā www.depechemode.com publicējusi dziesmu sarakstu, kas būs iekļautas grupas...