Cukini venēciešu gaumē

Cukini venēciešu gaumē

Cukini nomazgājiet, sagrieziet aplīšos un no abām pusēm apcepiet eļļā. Ceptos cukini lieciet sietā, lai notek eļļa. Rozīnes nomazgājiet, apžāvējiet, sajauciet ar izspiestu citronu sulu (4 ēd.k.), piparmētru, cukuru, sāli, pipariem un sasmalcinātiem ķiplokiem. Karstus cukini sajauciet ar rozīņu maisījumu un atdzesējiet vienmērīgā temperatūrā apmēram stundu. Pasniedziet apbērtu ar ciedras riekstiem un dekorējiet ar piparmētru.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
piekrītu venēciešiem
07.07.2007. plkst. 07:55

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 21. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Ja vīnogas ieliksiet mikroviļņu krāsnī, tās pārsprāgs

Pasākumi

Kārlis Kazāks "Tu neguli"

Dziesminieks Kārlis Kazāks jau tuvākā mēneša laikā gatavojas laist klajā solo albumu, kas būs pirmais jaunais mūziķa publicētais materiāls kopš 2002. gada grupas Oceanfall ieraksta Upe...