"Ezis"

"Ezis"

Kāpostu pārgrieziet uz pusēm. Vienu daļu lieciet uz šķīvja, bet otru sadaliet pa lapām un tās sagrieziet (6 lapas atstājiet). Kartupeļus, daļu burkānu, 2/3 desas un gurķus sagrieziet salmiņos. Satiniet kāpostu lapas radziņu formā, sapildiet ar zirnīšiem, dārzeņu salmiņiem, sagrieztiem gurķiem un desu un aplejiet ar majonēzi. Lieciet ap kāposta pusi. Atlikušo daļu burkānu, sieru un desu sagrieziet kubiņos un lieciet uz zobentiņiem. Pagatavotās adatiņas saspraudiet kāposta pusē. No olīves veidojiet eža degunu, bet no zirņiem un pipariem acis. Pasniedziet.

Komentāri (3)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
tiešām - nabaga ezītis ;
16.10.2007. plkst. 13:05
žēl man ezīša
07.07.2007. plkst. 07:53
garshigs ezis :D
23.06.2007. plkst. 20:11

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 20. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Lielākā varžu kājiņu eksportētājvalsts ir Japāna

Pasākumi

Aisha startē ar jaunu dziesmu pustumsā…

Šonedēļ radiostacijās nonāks dziedātājas Aishas jaunais radio singls “Dziesma pustumsā”....