Dažādas aukstās uzkodas

Viltotās olas

Viltotās olas

Pagatavošanas laiks 30 minūtes

Paredzēts 8 personām

Viltotie citroni

Viltotie citroni

Pagatavošanas laiks 20 minūtes

Paredzēts 2 personām

Viltoti tomāti želejā

Viltoti tomāti želejā

Pagatavošanas laiks 60 minūtes

Paredzēts 3 personām

Viltotie tomāti

Viltotie tomāti

Pagatavošanas laiks 30 minūtes

Paredzēts 4 personām

Pildīti sīpoli

Pildīti sīpoli

Pagatavošanas laiks 20 minūtes

Paredzēts 4 personām

Pupiņas ar riekstiem

Pupiņas ar riekstiem

Paredzēts 4 personām

Pupiņas ar sēnēm

Pupiņas ar sēnēm

Pagatavošanas laiks 30 minūtes

Paredzēts 4 personām

Sarkanās pupiņas ar riekstiem

Sarkanās pupiņas ar riekstiem

Pagatavošanas laiks 30 minūtes

Paredzēts 4 personām

Uzkoda no tomātiem un avakado

Uzkoda no tomātiem un avakado (2)

Pagatavošanas laiks 35 minūtes

Paredzēts 4 personām

Zaļie tomāti ar ķiplokiem

Zaļie tomāti ar ķiplokiem

Pagatavošanas laiks 40 minūtes

Paredzēts 4 personām

Zeltainās bumbiņas

Zeltainās bumbiņas

Pagatavošanas laiks 70 minūtes

Paredzēts 2 personām

Spināti ar riekstiem

Spināti ar riekstiem (1)

Paredzēts 4 personām

Spināti ar dzērvenēm

Spināti ar dzērvenēm

Pagatavošanas laiks 15 minūtes

Paredzēts 4 personām

Ruletītes no sķiņķa

Ruletītes no sķiņķa

Pagatavošanas laiks 60 minūtes

Paredzēts 4 personām

Veģetāriešu šašļiks

Veģetāriešu šašļiks (4)

Pagatavošanas laiks 25 minūtes

Paredzēts 4 personām

Bumbiņas no šķiņķa

Bumbiņas no šķiņķa

Pagatavošanas laiks 25 minūtes

Paredzēts 24 personām

Bumbiņas no siera

Bumbiņas no siera

Paredzēts 2 personām

Bumbiņas no olām

Bumbiņas no olām (2)

Sasmalciniet olas, zaļumus, sīpolus un šķiņķi. Sajauciet ar majonēzi un samaisiet. Pievienojiet sāli un piparus pēc garšas. No masas sarullējiet bumbiņas un apviļājiet sasmalcinātos
Bumbiņas no aknām

Bumbiņas no aknām (1)

Paredzēts 6 personām

Translate

Šodien

2019. gada 22. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Dārzeņus, kas satur C vitamīnu, pirms vārīšanas nav jāmērcē, bet šķidrumu, kas paliek pāri pēc to pagatavošanas, labāk būtu izmantot

Pasākumi

Agonija. Juris Utāns, Ivars Poikāns, Māris Subačs, Juris Putrāms, Andrejs Kalnačs. Glezniecība un grafika

No 2008.gada 15.augusta līdz 7.septembrim Latvijas Nacionālā mākslas muzeja izstāžu zāles Arsenāls Radošajā darbnīcā (II stāvā, Torņa ielā 1, Vecrīgā) būs skatāma izstāde Agonija....