Lasītāju receptes

ciruls 2007-10-26

Sviestmaizes ar ziežamo sieru

1 svaigs gurķis
1 galviņa ķīniešu kāpostu
300 g ziežamā Šveices siera
2 ēdamk.rīvētu mārrutku
100 g mazsālītas laša filejas
1 tējk. sasmalcinātu pistāciju
tumšā un gaišā tostermaize
malti melnie pipari
sāls

Gurķi nomizo, sagriež plānās ripiņās. Ķīniešu kāpostu sagriež plāksnītēs. Sieru sajauc ar mārrutkiem un garšvielām. Tostermaizes apcep tosterī vai sagrauzdē cepeškrāsnī. Gaišajām tostermaizēm uzziež 0,5 cm biezu siera kārtu, katrai maizītei uzklāj ķīniešu kāposta plāksnīti un gurķa ripiņu. Tumšās tostermaizes šķēlītes pārziež ar 0,5 cm biezu siera kārtu, pārkaisa ar pistācijām un vienai šļēlei uzliek laša filejas plāksnīti. Maizes šķēles saliek kopā pa divām, pārgriež pa diagonāli 4 daļās un gatavos trīsstūrīšus sastiprina ar koka irbulīti.

LABU APETĪTI !

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 20. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Viljama III valdīšanas laikā dārza strūklaka reiz tika izmantota kā milzīgs punša trauks – recepte sastāvēja no 2100 litriem brendija, 540 kg cukura, 25000 citronu, 75 litriem laima sulas un 2 kg muskatriekstu. Bārmenis airējās apkārt mazā laivā, piepildot viesu kausus ar punšu

Pasākumi

Sezārija Evora koncerta laikā uzpīpē un iedzer (koncerta apskats)

10. aprīlī, Latvijā jau ceturto reizi viesojās Sezārija Evora, kuru bieži vien mēdz saukt par „baskājaino dīvu” un „mornu karalieni”. Šie vārdi patiesi apstiprinājās, jo arī...