Lasītāju receptes

zaniii 2008-11-06

Mandarīnu vistiņa

4 vistu ceturtdaļas vai šķinķi
2 saldi, lieli mandarīni
1 tēj.k. franču sinepes
4 daiviņas( palielas) ķiploka
1 tēj.k. eļļas
sāls
pipari
baziliks
¼ tē'j.k. karija

Pagatavošana:

Mandarīnus noloba, daiviņas atbrīvo no plēvītes. Ķiplokus sagrūž ar visām garšvielām, pieliek klāt mandarīnus, viegli samaisa. Ar masu ierīvē vistu. Vistu kārto karstumizturīgā glītā traukā, pāri palikušo masu-marinādi vienmērīgi izklāj uz vistas. Ja ir, uzliek traukam vāku, ja nav, tad uzliek follijas vāku. Cep krāsnī gatavu. Gatavu var pārliet ar saldo krējumu un vēl 5- 10 min pasautēt.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Ēdiena oranžā nokrāsa dāvā mundrumu. Ir pierādīts, ka ne tikai vitamīnu sastāvs, bet pat ēdienu krāsa ietekmē cilvēka veselību un garastāvokli. Piemēram, burkāni, apelsīni, smilts ērkšķis, persiki, aprikozes, melones, oranžie kabači un ķirbji papildina enerģiju, nostiprina imūnsistēmu, uzlabo asinsriti. Oranžā krāsa izstaro prieku un atbrīvo mūs no negatīvām emocijām, padara par sabiedriskiem un radošiem cilvēkiem

Pasākumi

„SKĀposta” afterparty "Dirty Deal Cafe"



Ceturtdien, 16. jūlijā „Dirty deal cafe” rīko
„SKĀposta” afterparty, kurā  spēlēs dīdžeji Max Voitech un Pipars. Pasākuma sākums 21:00 un ieeja ir bez maksas.



...