Lasītāju receptes

zaniii 2008-11-06

Maltas gaļas ragu

Sastāvdaļas:
1 sīpols
400 g maltas liesas cūkgaļas
2 ēd.k. vājpiena biezpiena
1 ola
250 g burkānu
600 g kāpostu
150 g krējuma
malta paprika,sāls,paprika
2 ēd.k miltu
3 ēd.k. eļļas

Pagatavošana: (laiks: 40 minūtes)

Sīpolu sagriež kubiņos,samaisa ar gaļu,biezpienu un olu,pieliek garšvielas un izveido mazus tefteļus.Burkānus sagriež rombiņos,kāpostus platos salmiņos.Apcep tefteļus karstā eļļā no visām pusēm,izņem no pannas.Liek kāpostus un burkānus un drusku apcep,pielej 125 ml ūdens un 10 min.sautē,pievieno krējumu un iebiezina ar miltiem,uzvāra,sāla,piparo,liek tefteļus un pārkaisa ar asajiem pipariem un zaļumiem

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Mīnus 40 grādu temperatūrā pēc Celsija cilvēks zaudē aptuveni 14,4 kalorijas stundā elpojot

Pasākumi

Prāta Vētra gatavo īpašu šīs vasaras vienīgo uzstāšanos

Grupa Prāta Vētra, kas 17.jūlijā uzstāsies Positivus festivālā Salacgrīvā, īpaši gatavojas savam vienīgajam šā gada koncertam Latvijā. Festivāla organizatori ir saņēmuši grupas...