Lasītāju receptes

zaniii 2008-11-06

Maltas gaļas ragu

Sastāvdaļas:
1 sīpols
400 g maltas liesas cūkgaļas
2 ēd.k. vājpiena biezpiena
1 ola
250 g burkānu
600 g kāpostu
150 g krējuma
malta paprika,sāls,paprika
2 ēd.k miltu
3 ēd.k. eļļas

Pagatavošana: (laiks: 40 minūtes)

Sīpolu sagriež kubiņos,samaisa ar gaļu,biezpienu un olu,pieliek garšvielas un izveido mazus tefteļus.Burkānus sagriež rombiņos,kāpostus platos salmiņos.Apcep tefteļus karstā eļļā no visām pusēm,izņem no pannas.Liek kāpostus un burkānus un drusku apcep,pielej 125 ml ūdens un 10 min.sautē,pievieno krējumu un iebiezina ar miltiem,uzvāra,sāla,piparo,liek tefteļus un pārkaisa ar asajiem pipariem un zaļumiem

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Ja uzturā lietosiet pārāk daudz sparģeļus, urīns kļūs spilgti dzeltens

Pasākumi

„Priecīgus Ziemassvētkus un laimīgu Jauno gadu” visās valodās

Ja Tavi draugi dzīvo Anglijā, Vācijā vai Itālijā nebūs jāpieliek lielas pūles, lai viņus apsveiktu svētkos, bet, ja esi iepazinies ar kādu, kas dzīvo Albānijā, Indonēzijā, Japānā...