Lasītāju receptes

rock 2008-08-18

Siera/šampinjonu zupa

Sastāvdaļu daudzums izvēlēts lielam katlam:
svaigi šampinjoni
saldēto dārzeņu iepakojums(ņemt tādu,kur vienā iepakojumālielāka dārzeņu daudzveidība)
apm. 4 mednieku desiņas
apm. 4-5 kartupeļi
kausētā siera iepakojums
lociņi,dilles u.c. garšvielas

Sagriež zupai kartupeļus un liek katlā vārīties kopā ar saldētajiem dārzeņiem-(skatoties, cik liels katls: ja maziņš,tad bērt pusi no dārzeņiem).

Tikmēr uz pannas liek cepties svaigos šampinjonus(sagrieztus šķēlītes)- uz mazas uguns,jo svarīgi,lai viņi kartīgi apcepas.
Pēc apm. 5 min,kad šampinjoni jau pacepušies, pievieno sagrieztas mednieku desiņas(ripiņās), dilles un lociņus un cep to visu kopā!
Tad,kad masa ir izcepusies, to pievieno katlā un pavāra ar kartupeļiem un dārzeņiem kopā apm.5min.
Tad pievieno visu paciņu kausētā siera un maisa, kamēr tas izkūst! Protams, visa procesa laikā pievieno arī sāli un garšvielas!Un tad,kad siers ir izkusis,zupa ir gatava!

Labu apetīti!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Mūsdienās reti, kurš zina, ka īsts borščs – tā ir zupa no latvāņiem, augiem, kurus lielākā daļa cilvēku uzskata par nezāli. Tieši latvāņu novārījums biešu kvasā senatnē tika saukts par boršču

Pasākumi

Latvijas lielākie sporta svētki – grāmatā!

Trīs dienas pirms Pekinas Olimpisko spēļu atklāšanas Olimpiskajā sporta centrā tika prezentēta Latvijas II Olimpiādes grāmata. Tā kļuvusi par savdabīgu „ceļamaizi”, lai iedvesmotu...