Lasītāju receptes

ievucis__@ 2008-07-14

Liellopu gaļa ar sīpoliem

Sastāvdaļas:
Vajag:
500 g liesas liellopu gaļas
Marinādei:
3 ēdamk. sojas mērces;
2 ēdamk. kukurūzas cietes;
1,5 ēdamk cukura;
2 ēdamk ūdens; 3 sīpoli,
2 cm ingvera sakneņa, eļla cepšanai,
1 tējk sezama eļļas.

Pagatavošana: (laiks: 30 minūtes)

Gaļu sagriež plānās šķēlēs. Marinādes sastāvdaļas samaisa, pārlej gaļai un atstāj 20 min ievilkties. Nomizo sīpolus un sagriež plānos gredzenos. Ingveru nomizo un sīki sakapā. Vokpannā vai dziļā pannā uzkarsē eļļu. Tajā apmēram ½ min cep sīpolu gredzenus un ingveru kopā ar sojas mērci un sāli. Izņem no pannas un noliek siltumā. Vokpannā no jauna uzkarsē eļļu un maisot 3 min stipri apcep gaļu. Pievieno sīpolu maisījumu un maisot turpina cept vēl 2 min.

Pārlej ar sezama eļļu un pasniedz karstu.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 21. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Sausās brokastis ir bagātas ar šķiedrvielām, vitamīniem un daudzām minerālvielām (dzelzi)

Pasākumi

Ziemeļkorejas slēptie dārgumi Kaesong kolekcija (Nīderlande)

Piektdien, 20. jūnijā, plkst. 17:00 Ārzemju mākslas muzejs sadarbībā ar Nīderlandes Springtime mākslas fondu atklāj Ziemeļkorejas glezniecības izstādi Kaesong kolekcija....