Lasītāju receptes

Mokačīno

vera 2008-07-07

Mokačīno

6 tasites
Sastāvdaļas
500 ml ūdens
75 ml (30 g) maltas kafijas
6 cukurniedru cukurgraudi
1 tējk. kardamona

Dekorēšanai
75 ml putukrējuma
kanēlis

Ieberiet kafiju, kanēli un kardamonu kafijas automāta filtrā, ielejiet ūdeni un ļaujiet tam iztecēt caur filtru. Saputojiet putukrējumu mīkstās putās. Salejiet kafiju sešās tasītēs un katrā tasītē ielieciet pa cukurgraudam. Izveidojiet putukrējuma cepuri un pārkaisiet to ar maltu kanēli.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Par spīti stereotipiem, saldais ēdiens maltītes sākumā nemaz nav tik kaitīgs. Kā uzskata daži dietologi, torte vai kūka var nospēlēt savdabīgu antiaperitīva lomu, nomierinot „vilka apetīti”. Viss ir atkarīgs no tā, cik izsalcis esat un cik sen esat pēdējo reizi ēdis. Ja ir izlaista kāda ēdienreize, uzsāciet maltīti ar dažiem šokolādes gabaliņiem, pāris konfektēm, tortes gabaliņa, dažām karotēm ievārījuma vai saldējuma. Tas paātrinās glikozes piesātināšanos asinīs, samazinās bada sajūtu un pasargās no pārēšanās

Pasākumi

MOJO CAFÉ atklāšana 10.jūlijā

MOJO CAFÉ atklāšanā ar akustisko koncertu uzstāsies Jēkabs Nīmanis, kuru daudzi
atpazīst pēc lieliskajām kompozīcijām, kas radītas Jaunā Rīgas teātra
izrādēm („Latviešu...