Lasītāju receptes

strausakaaja 2008-06-27

Gardā skābēto kāpostu zupa

Sastāvdaļas:
700g skābētos kāpostus
Kūpināta cauraugusi cūkas gaļa(daudzums pēc pašu izvēles)
2ēd.k Krievu sinepes
3 vidēja lieluma burkāni
1 vai 2ēd.k cukurs
2 vidēja lieluma sīpoli
1 vai 2 saujas putraimi(pēc izjūtām
sāls pēc vajadzības, dažreiz nemaz neprasās
pipari
lauru lapas
3ēd.k tomātu mērces
2daiviņas ķiploks.
50ml saldā krējuma.

Pagatavošana:

Katlā liek, sagrieztu lielos gabalos cauraugušo gaļiņu, kopā ar kāpostiem, ielej vajadzīgo daudzumu ūdens, pievieno piparus, sāli un lauru lapas un liek vārīties.

Kad ūdens ir sācis vārīties, pieber putraimus.

Atsevišķi uz ietaukotas pannas liek cepties jau iepriekš sarīvētus burkānus, sīki sagrieztus sīpolus, saspieztus ķiplokus.

Kad burkāni ir sākuši palikt viegli brūni, tiem pievieno, tomātu mērci, nedaudz pasautē un pievieno zupai, klāt liekot arī sinepes un cukuru.

Visu vāra,līdz gaļa ir pavisam mīksta.

Pašās beigās pievieno saldo krējumu.

Labu apetīti!

P.S Patiešām garda.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Tikai 2% samazinājums ķermeņa ūdens daudzumā var izsaukt atmiņas zudumus, problēmas ar matemātiku un grūtības koncentrēties uz datora monitora ekrānu

Pasākumi

Balāžs Kičiņi/ Balaz Kicsiny Kur un kad?

Astoņdesmito gadu sākuma ungāru glezniecībā dominēja dažādas jaunā ekspresionisma ievirzes – tīras, spilgtas un rotaļīgas krāsas, monumentāli un pozitīvām emocijām bagāti tēli....