Grauzdiņi ar olu

Grauzdiņi ar olu

Maizi viegli apcepiet. Olu dzeltenumus sakuliet ar ūdeni, pievienojiet sāli un piparus, zaļumus un lociņus. Olu maisījumu, nepārtraukti maisot, vāriet līdz tas sabiezē. Pasniedziet olu masu, kas salikta uz grauzdiņiem, un dekorējiet ar zaļumiem.

Komentāri (19)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Justine
Mēs piedāvājam individuālus, komerciālus un biznesa aizdevumus ar ļoti minimālām ikgadējām procentu likmēm, kas ir 3% no 1 gadu līdz 50 gadu ilgam atmaksas periodam uz jebkuru pasaules daļu. Mēs izsniedzam kredītus no 10,000 eiro līdz 10,000,000.00 eiro. Mūsu aizdevumi ir labi apdrošināti, lai nodrošinātu maksimālu drošību, ir mūsu prioritāte. Ieinteresētajām personām vajadzētu sazināties ar mani pa e-pastu zemāk. Aizdevēja e-pasts: sloanslimited@gmail.com INFORMĀCIJA PAR LAUKSAIMNIECĪBU NAME: AIZDEVUMA SUMMA: ILGUMS: PHONE #: VALSTS:
30.06.2018. plkst. 15:19
Noņēmos ar olu maisījumu , ka visas maizītes ņēma un piedega !!
18.04.2008. plkst. 15:11
vispār garšīgi :) Man garšoja :)
07.02.2008. plkst. 14:53
tādas kviešu maizes šķēlītes ar sanāca ,
10.01.2008. plkst. 13:56
Gardā sviestmaizīte !
09.01.2008. plkst. 09:01

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 24. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Pirmo reizi kaltētus tomātus konservēt eļļā sāka Itālijas dienvidos, bet tagad tie ir sastopami praktiski jebkur pasaulē. Pirms konservēšanas tomātus sagriež, sāla un kaltē saulē, lai izžūtu viss mitrums, bet aromāts kļūtu daudz intensīvāks. Izkaltētajiem tomātiem pārlej augu eļļu ar specijām

Pasākumi

Izvirzīti Purvīša balvas 2008.gada otrā ceturkšņa nominanti

Augusta sākumā Purvīša balvas neatkarīgo ekspertu darba grupa izvērtēja 2008.gada otrā ceturkšņa (aprīļa – jūnija) notikumus Latvijas vizuālajā mākslā, rezultātā balvas fināla...