Grauzdiņi no kārtainās mīklas

Grauzdiņi no kārtainās mīklas

Pildījuma pagatavošana - sajauciet sieru ar tomātiem, olu dzeltenumiem, papriku, baziliku un gredzentioņos sagrieztām olīvēm.

Mīklu izrullējiet plāksnē 0,7 cm biezumā, ieziediet ar izkausētu sviestu, sagrieziet trīstūros un lieciet uz pannas, kas ieziesta ar sviestu. Uz mīklas lieciet pildījumu un cepiet 10-15 min 220 oC. Pasniedziet dekorētus ar zaļumiem.

Komentāri (9)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
rikii
Izmēģināju, gardas, bet nākošo reizi nelikšu klāt olīves. Tas jau gan gaumes jautājums
07.01.2014. plkst. 17:28
Izskatās pēc picas! Varētu būt garšīgi!
05.10.2007. plkst. 15:16
kārtainā mīkla ir labā .
23.07.2007. plkst. 13:28
Man arī patīk ,
19.07.2007. plkst. 15:31
kaartainaa miikla ir ideaala
17.07.2007. plkst. 20:35

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 20. janvārī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Krizantēma, kas Ķīnā un Japānā tiek uzskatīta par svēto ziedu, ir ēdama. Abās valstīs no krizantēmu lapiņām gatavo lieliskus desertus: svaigas lapiņas iemērc sakultu olu un miltu maisījumā, izņem un apmērcē karstā eļļā. Japānā krizantēmas iedalījās ēdamajās un rūgtajās jeb ārstnieciskajās. Šajā augā ir daudz B grupas vitamīnu, askorbīnskābes, karotīnu, minerālsāļu, ogļhidrātu, kā arī liels daudzums olbaltumvielu, it sevišķi lapās

Pasākumi

Valsts Akadēmiskais koris „Latvija” koncertēs Bodenzē Festivālā

Valsts Akadēmiskais koris „Latvija” un kora galvenais diriģents Māris Sirmais 18. maijā devušies uz Vāciju, lai piedalītos 21. Starptautiskajā Bodenzē Festivālā, kas šogad no 8. maija...