Lavašs ar cūkgaļu

Komentāri (11) Augošā secībā

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Ja gaļai pievieno rīvētu sieru, tad ietītu lavašā uz 15 min. patur karstā cepeškrāsnī, tad ir vēl garšīgāk.
21.12.2008. plkst. 15:57
Gardais paēdiens ;
07.11.2007. plkst. 20:08
turos tikai pie lavaša - un tāda pavisam plāna ,
07.11.2007. plkst. 08:21
Un vēlreiz lavašs.
14.09.2007. plkst. 19:15
afafdfdf
oki
17.08.2007. plkst. 11:08
un arī smarža protams super ,.
23.07.2007. plkst. 13:35
Man lūdzu biezāku lavašu ,,
19.07.2007. plkst. 15:34
Bet man lavašs <<
09.07.2007. plkst. 10:14
Man vairāk patīk nosaukums...
28.06.2007. plkst. 09:27
Piekrītu!Smarža jau apbur!!!
27.06.2007. plkst. 19:59
ja gribiet ticiet ja negribiet neticiet. vakar vakara uztaisiju lavasu izskatas gards bet garso vel gardak nevaru to vardos izteikt...!
20.06.2007. plkst. 16:05

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. martā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Pirmo reizi kaltētus tomātus konservēt eļļā sāka Itālijas dienvidos, bet tagad tie ir sastopami praktiski jebkur pasaulē. Pirms konservēšanas tomātus sagriež, sāla un kaltē saulē, lai izžūtu viss mitrums, bet aromāts kļūtu daudz intensīvāks. Izkaltētajiem tomātiem pārlej augu eļļu ar specijām

Pasākumi

Aleksejs Naumovs. "Dzimšanas diena". Glezniecība

„DZIMŠANAS DIENA”  —  katrs zinām, ka tie ir svētki, kas aicina just prieku par dzīvi,  apzināties, ka tas ir vērtīgākais, kas mums pieder — katram atvēlētais laiks,...