Lavašs ar cūkgaļu

Lavašs ar cūkgaļu

Cūkgaļas šķēlītes ieziediet ar seleriju un sāli; apcepiet daļā eļļas un izņemiet no pannas. Uz tās pašas eļļas apcepiet sagrieztus sīpolus.

Mērces pagatavošana - izspiediet no citrona 1 tējk. sulas. Atlikušo eļļu sajauciet ar citronu sulu, sāli, ķiplokiem un zaļumiem.

Lavašu sagrieziet 4 daļās. Pirms pasniegšanas lavašu aplejiet ar mērci, virsū lieciet gaļas šķēlīti, sīpolus un aplejiet ar atlikušo mērci. Salokiet lavašu konvertē un pasniedziet ar tomātu sulu.

Komentāri (11)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Ja gaļai pievieno rīvētu sieru, tad ietītu lavašā uz 15 min. patur karstā cepeškrāsnī, tad ir vēl garšīgāk.
21.12.2008. plkst. 15:57
Gardais paēdiens ;
07.11.2007. plkst. 20:08
turos tikai pie lavaša - un tāda pavisam plāna ,
07.11.2007. plkst. 08:21
Un vēlreiz lavašs.
14.09.2007. plkst. 19:15
afafdfdf
oki
17.08.2007. plkst. 11:08

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 14. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Bez ūdens cilvēks var izdzīvot vidēji 11 dienas

Pasākumi

Pirmo reizi Latvijā koncertēs viens no visu laiku izcilākajiem dziedātājiem - Andrea Bočelli!

Ar vienīgo solokoncertu Baltijas valstīs Mežaparka Lielajā estrādē viesosies viens no visu laiku izcilākajiem operdziedātājiem, pasaulslavenais tenors Andrea Bočelli (Andrea Bocelli). Par...