Krekeri ar pastu no kūpinātas skumbrijas (2)

Krekeri ar pastu no kūpinātas skumbrijas (2)

Skumbrijas fileju sagrieziet un samaliet gaļas mašīnā, tad pievienojiet sviestu, piparus un sakuliet līdz veidojas vienveidīga masa. Tad šo masu ar šprici izspiediet uz krekeriem un apberiet ar sarīvētu citrona mizu. Dekorējiet ar olīvju ceturdaļām un zaļumiem.

Komentāri (7)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
pepe
izmēģināju..., recepti noteikti vajag papildināt vai nu ar vārītu olu,vai ar ko citu,kas atmaidzinātu garšu,jo sanāca tik sāļa,ka šķebināja
02.09.2008. plkst. 21:06
Krekerus vienmēr mīļoju .
14.09.2007. plkst. 19:14
un kūpināta skumbrija !,
23.07.2007. plkst. 16:17
Fileja jau nu ir labā,
19.07.2007. plkst. 15:35
Tiešām !!!!
09.07.2007. plkst. 10:14

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 15. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Krizantēma, kas Ķīnā un Japānā tiek uzskatīta par svēto ziedu, ir ēdama. Abās valstīs no krizantēmu lapiņām gatavo lieliskus desertus: svaigas lapiņas iemērc sakultu olu un miltu maisījumā, izņem un apmērcē karstā eļļā. Japānā krizantēmas iedalījās ēdamajās un rūgtajās jeb ārstnieciskajās. Šajā augā ir daudz B grupas vitamīnu, askorbīnskābes, karotīnu, minerālsāļu, ogļhidrātu, kā arī liels daudzums olbaltumvielu, it sevišķi lapās

Pasākumi

“Makroconcert” kļuvusi par oficiālo grupas “The Orchestra” (Electric Light Orchestra) aģentu

Viena no vadošajām Baltijas un Centrāleiropas koncertaģentūrām “Makroconcert” kļuvusi par oficiālo leģendārās rokgrupas “Electric Light Orchestra”, šobrīd „The Orchestra”...