Krekeri ar pastu no kūpinātas skumbrijas (2)

Krekeri ar pastu no kūpinātas skumbrijas (2)

Skumbrijas fileju sagrieziet un samaliet gaļas mašīnā, tad pievienojiet sviestu, piparus un sakuliet līdz veidojas vienveidīga masa. Tad šo masu ar šprici izspiediet uz krekeriem un apberiet ar sarīvētu citrona mizu. Dekorējiet ar olīvju ceturdaļām un zaļumiem.

Komentāri (7)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
pepe
izmēģināju..., recepti noteikti vajag papildināt vai nu ar vārītu olu,vai ar ko citu,kas atmaidzinātu garšu,jo sanāca tik sāļa,ka šķebināja
02.09.2008. plkst. 21:06
Krekerus vienmēr mīļoju .
14.09.2007. plkst. 19:14
un kūpināta skumbrija !,
23.07.2007. plkst. 16:17
Fileja jau nu ir labā,
19.07.2007. plkst. 15:35
Tiešām !!!!
09.07.2007. plkst. 10:14

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. martā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Viskijam pa virsu nekad neuzkož siļķi vai gurķīti

Pasākumi

Skūpsts zemei Pēteris Džigurs. Personālizstāde

Es skūpstu zemi,
Un tas Dvēseli balto,
Un savas mākslas gribu jūtu,
Kā savu dienu mākslinieks.
P.Džigurs...