Grauzdiņi ar pastēti

Grauzdiņi ar pastēti

Cepeti sagrieziet gabaliņos un viegli apcepiet eļļā; tad pievienojiet sagrieztus sīpolus un ķiplokus; cepiet vēl divas minūtes. Pielejiet vīnu, sāli un piparus; sautējiet 20 min, pēc tam atdzesējiet. Cepeti izberziet caur sietu kopā ar dārzeņiem un mērci, kuru ieguvāt no sautēšanas. Kaperus sagrieziet un sajauciet ar iegūto biezeni. Maizi apcepiet sviestā, sasmērējiet ar iegūto cepeša pastēti un dekorējiet ar zaļumiem.

Komentāri (7)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
skats mani tomēr atbaida ,.
23.07.2007. plkst. 16:18
Pastētes vairāk ! ,,
19.07.2007. plkst. 15:40
man garsho pasteete
17.07.2007. plkst. 20:36
Mēģini tik vien <<<
09.07.2007. plkst. 10:16
nu,jā,būs vien jāpamēģina... :)
06.07.2007. plkst. 17:31

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 20. maijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Tortu un kūku klasifikācija tiek veikta pēc tortes sastāvā ietilpstošo izcepto pusfabrikātu tipa. Tortes mēdz būt: biskvīta, smilšu, kārtainās, plaucētās, riekstu, cukura, biezpiena, vafeļu un kombinētās. Praktiski visu sastāvā ietilpst cukurs, milti un olas, bet medus tortēs ietilpst medus. Bez pamatsastāvdaļām tortei var pievienot praktiski jebko: sviestu, krējumu, riekstus, augļus, alkoholiskos dzērienus (konjaku, vīnu), specijas un tamlīdzīgi

Pasākumi

Klajā nāk grupas “Iļģi” albums “Īsākās nakts dziesmas”

Sadarbībā ar mūzikas izdevniecību “Platforma Music” postfolkloras grupa “Iļģi” laidusi klajā savu divpadsmito albumu “Īsākās nakts dziesmas” un aicina uz ielīgošanas koncertiem 7. un 13.jūnijā....