Itāļu sviestmaizes

Itāļu sviestmaizes

Maizi sasmērējiet ar sviestu. Zivi sasmalciniet un sajauciet ar sagrieztām sēnēm un sīpoliem. Iegūto masu apberiet ar papriku un pipariem, vienmērīgi uzklājiet uz maizes un pa virsu lieciet sieru. Maizītes lieciet uz pannas, kas ieziesta ar sviestu, un cepiet cepeškrāsnī. Pasniedziet dekorētus ar smalki sagrieztiem pētersīļiem.

Komentāri (7)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
vai tik bieza tiks mutē?,
23.07.2007. plkst. 16:19
Šito es mēģināšu Itālijā !!!
09.07.2007. plkst. 10:17
ok pamēģināšu :D
08.07.2007. plkst. 14:15
Pamēģiniet!!!Nenožēlosiet!!!!
27.06.2007. plkst. 20:03
un ja vēl lauku sviestiņš...
27.06.2007. plkst. 14:41

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 15. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Lauku biezpiens – viens no Jūsu sirdij noderīgākajiem produktiem, jo tajā ir maz tauku, bet daudz kalcija un olbaltumvielu

Pasākumi

Drakula. Svešās asinis

Dzimis no tālās Transilvānijas leģendām, iemūžināts šausmu literatūras klasikā un kļuvis par kino ikonu, grāfa Drakulas tēls Dailes teātra izrādē būs ievīts apokaliptiskā...