Sviestmaize "Sienāzis"

Sviestmaize "Sienāzis"

1. Nogrieziet gurķa galiņu. Ņemiet tāda paša diametra redīsu kā gurķis un savienojiet redīsa pusīti ar gurķa galiņu ar salmiņa palīdzību. Veidojiet gurķī iegriezumus kājām. 2. Uz salmiņiem uzvelciet lociņus - tās būs kājas. 3. Pielieciet kājas pie rumpja. 4. Lieciet uz maizes atlikušo redīsu un rumpi. Galvas stiprinājuma vietā lieciet salmiņu. 5. Uzlieciet uz tā olu. 6. Pārgrieziet zirņus uz pusēm. 7. Ar sviesta vai majonēzes palīdzību piestipriniet zirņus kā acis. Radzenes veidojiet no ikriem. 8. Lieciet rokas no salmiņiem, uzvelciet botiņas no olīvēm un cepuri no redīsa. Rociņā var likt mazu gurķīti, sviestmaizi ar ikriem un krūzīti, kas veidota no olīves ar sarkano papriku. Kājas var saspiest ceļgalu vietās. Maizi var sasmērēt ar majonēzi vai sviestu, uz tās likt sieru un šķiņķi. Dekorējiet ar salātu lapām.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 06. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Kaperi, kas tiek lietoti pie ēdieniem, ir ērkšķainie. Tie pārstāv dārzeņu kultūru, kuru zieda ziedpumpuri un augļi satur olbaltumvielas, eļļu un vitamīnus. Tie ir izplatīti Eiropā, Ziemeļamerikā, Ziemeļāfrikā un Indijā

Pasākumi

Erots 2010 zvaigzne - Adriana Russo - ungāru asais pipariņš

Kā nākamo pasākuma viešņu festivāls “Erots” atklāj blondo skaistuli ar kuplajām krūtīm Adrianu Russo no čardaša, vīnu un aso piparu zemes – saulainās Ungārijas.  Daiļā...