Kanapē

Kanapē ar dārzeņiem (2)

Kanapē ar dārzeņiem (2) (1)

Pagatavošanas laiks 25 minūtes

Paredzēts 24 personām

Dārzeņu kanapē

Dārzeņu kanapē (1)

Pagatavošanas laiks 25 minūtes

Paredzēts 12 personām

Kanapē ar sieru un tomātiem

Kanapē ar sieru un tomātiem (3)

Pagatavošanas laiks 25 minūtes

Paredzēts 4 personām

Kanapē ar sieru (2)

Kanapē ar sieru (2)

Pagatavošanas laiks 25 minūtes

Paredzēts 6 personām

Kanapē ar sieru

Kanapē ar sieru (5)

Pagatavošanas laiks 30 minūtes

Paredzēts 2 personām

Kanapē ar vēžiem

Kanapē ar vēžiem

Pagatavošanas laiks 40 minūtes

Paredzēts 10 personām

Kanapē ar cāļa biezeni

Kanapē ar cāļa biezeni (4)

Pagatavošanas laiks 25 minūtes

Paredzēts 4 personām

Kanapē ar ceptu mencu un olīvēm

Kanapē ar ceptu mencu un olīvēm

Pagatavošanas laiks 20 minūtes

Paredzēts 4 personām

Kanapē ar cepeša pastēti

Kanapē ar cepeša pastēti (1)

Pagatavošanas laiks 20 minūtes

Paredzēts 4 personām

Kanapē ar gurķi (2)

Kanapē ar gurķi (2)

Pagatavošanas laiks 25 minūtes

Paredzēts 24 personām

Kanapē ar cāļa gaļu

Kanapē ar cāļa gaļu (1)

Pagatavošanas laiks 30 minūtes

Paredzēts 20 personām

Kanapē ar mandalēm (2)

Kanapē ar mandalēm (2) (1)

Pagatavošanas laiks 20 minūtes

Paredzēts 6 personām

Kanapē ar lasi

Kanapē ar lasi

Pagatavošanas laiks 20 minūtes

Paredzēts 12 personām

Kanapē ar laša masu

Kanapē ar laša masu (1)

Pagatavošanas laiks 40 minūtes

Paredzēts 8 personām

Kanapē ar desu (2)

Kanapē ar desu (2) (2)

Pagatavošanas laiks 40 minūtes

Paredzēts 12 personām

Kanapē ar krevešu pastēti

Kanapē ar krevešu pastēti (1)

Pagatavošanas laiks 30 minūtes

Paredzēts 4 personām

Kanapē ar krevetēm (3)

Kanapē ar krevetēm (3) (1)

Pagatavošanas laiks 30 minūtes

Paredzēts 24 personām

Kanapē ar krevetēm (2)

Kanapē ar krevetēm (2)

Pagatavošanas laiks 25 minūtes

Paredzēts 12 personām

Kanapē ar krevetēm

Kanapē ar krevetēm (1)

Pagatavošanas laiks 10 minūtes

Paredzēts 4 personām

Kanapē ar konservētām krevetēm

Kanapē ar konservētām krevetēm

Pagatavošanas laiks 25 minūtes

Paredzēts 4 personām

Translate

Šodien

2019. gada 09. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Krizantēma, kas Ķīnā un Japānā tiek uzskatīta par svēto ziedu, ir ēdama. Abās valstīs no krizantēmu lapiņām gatavo lieliskus desertus: svaigas lapiņas iemērc sakultu olu un miltu maisījumā, izņem un apmērcē karstā eļļā. Japānā krizantēmas iedalījās ēdamajās un rūgtajās jeb ārstnieciskajās. Šajā augā ir daudz B grupas vitamīnu, askorbīnskābes, karotīnu, minerālsāļu, ogļhidrātu, kā arī liels daudzums olbaltumvielu, it sevišķi lapās

Pasākumi

Vēl desmit dienas Cēsīs apskatāma izstāde LTF 20 gadu atcerei

Līdz janvāra beigām Cēsu Izstāžu namā aplūkojama tematiskā izstāde „Tautas frontes 20 gadu atcerei”....