Lasītāju receptes

penelope 2008-04-25

Olā mērcēta cepammaize

3 olas
Garšvielas
2 šķēles baltmaizes
30 ml (2 tējk.) sviesta
8 šķēles cepta šķiņķa
Saputo olas kopā ar garšvielām. Uzlej uz liela šķīvja. Iemērc maizes šķēles no abām pusēm, kamēr tās ir uzsūkušas olu. Uzsilda sviestu cepešpannā, pievieno maizi un cep, kamēr tā kļūst zeltaini brūna no abām pusēm.

Pasniedz ar cepto šķiņķi, vislabāk garšo karstas.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 11. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Uz 1 kg miltu tiek patērētas 2 tējkarotes sodas vai 4 – 6 tējkarotes cepamā pulvera

Pasākumi

Rīga kļūst par rock pilsētu jeb „KISS” koncerta apskats

22. maijā „Arēna Rīga” koncertturnejas "Kiss Alive/35" ietvaros notika viens no krāšņākajiem, iespaidīgākajiem un skaļākajiem šoviem Latvijas koncertdzīves vēsturē –...