Lasītāju receptes

penelope 2008-04-25

Olā mērcēta cepammaize

3 olas
Garšvielas
2 šķēles baltmaizes
30 ml (2 tējk.) sviesta
8 šķēles cepta šķiņķa
Saputo olas kopā ar garšvielām. Uzlej uz liela šķīvja. Iemērc maizes šķēles no abām pusēm, kamēr tās ir uzsūkušas olu. Uzsilda sviestu cepešpannā, pievieno maizi un cep, kamēr tā kļūst zeltaini brūna no abām pusēm.

Pasniedz ar cepto šķiņķi, vislabāk garšo karstas.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 16. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Pasaules rekords alkoholisko dzērienu lietošanā pieder Luksemburgai

Pasākumi

Grupa „Ēnas” svin debijas albuma iznākšanu

17. aprīļa pēcpusdienā grupa „Ēnas” restorānā, bārā, bistro un klubā „16. korpuss” bija saaicinājuši savus draugus, ģimeni, atbalstītājus un žurnālistus, lai dalītos...