Vinegrerti

Ziemas vinegrets

Ziemas vinegrets (2)

Pagatavošanas laiks 45 minūtes

Paredzēts 4 personām

Vinegrets ar mīdijām un sēnēm

Vinegrets ar mīdijām un sēnēm (9)

Pagatavošanas laiks 35 minūtes

Paredzēts 4 personām

Sēņu vinegrets

Sēņu vinegrets

Pagatavošanas laiks 15 minūtes

Paredzēts 8 personām

Veckrievu vinegrets

Veckrievu vinegrets (1)

Pagatavošanas laiks 20 minūtes

Paredzēts 6 personām

Vinegrets ar skumbriju

Vinegrets ar skumbriju

Pagatavošanas laiks 40 minūtes

Paredzēts 6 personām

Vinegrets ar kalmāru (4)

Vinegrets ar kalmāru (4)

Pagatavošanas laiks 35 minūtes

Paredzēts 4 personām

Vinegrets ar kalmāru (3)

Vinegrets ar kalmāru (3)

Pagatavošanas laiks 15 minūtes

Paredzēts 8 personām

Vinegrets ar kalmāru (2)

Vinegrets ar kalmāru (2)

Pagatavošanas laiks 40 minūtes

Paredzēts 6 personām

Vinegrets ar kalmāru

Vinegrets ar kalmāru

Pagatavošanas laiks 20 minūtes

Paredzēts 4 personām

Vinegrets ar āboliem un siļķi (2)

Vinegrets ar āboliem un siļķi (2)

Pagatavošanas laiks 15 minūtes

Paredzēts 6 personām

Vinegrets ar āboliem un siļķi

Vinegrets ar āboliem un siļķi

Pagatavošanas laiks 15 minūtes

Paredzēts 8 personām

Vinegrets ar āboliem

Vinegrets ar āboliem (1)

Pagatavošanas laiks 30 minūtes

Paredzēts 4 personām

Vinegrets ar augļiem

Vinegrets ar augļiem (4)

Pagatavošanas laiks 35 minūtes

Paredzēts 6 personām

Vinegrets ar sēnēm (2)

Vinegrets ar sēnēm (2)

Pagatavošanas laiks 15 minūtes

Paredzēts 8 personām

Vinegrets ar pupiņām un sēnēm

Vinegrets ar pupiņām un sēnēm

Pagatavošanas laiks 15 minūtes

Paredzēts 6 personām

Vinegretu ar sēnēm

Vinegretu ar sēnēm

Pagatavošanas laiks 40 minūtes

Paredzēts 6 personām

Vinegrets ar pupiņām un sēnēm (2)

Vinegrets ar pupiņām un sēnēm (2)

Pagatavošanas laiks 20 minūtes

Paredzēts 6 personām

Vinegrets ar šķinķi

Vinegrets ar šķinķi

Pagatavošanas laiks 25 minūtes

Paredzēts 4 personām

Vinegrets ar pupiņām un sēnēm

Vinegrets ar pupiņām un sēnēm

Pagatavošanas laiks 35 minūtes

Paredzēts 5 personām

Zivs vinegrets

Zivs vinegrets

Pagatavošanas laiks 15 minūtes

Paredzēts 4 personām

Translate

Šodien

2019. gada 17. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Krizantēma, kas Ķīnā un Japānā tiek uzskatīta par svēto ziedu, ir ēdama. Abās valstīs no krizantēmu lapiņām gatavo lieliskus desertus: svaigas lapiņas iemērc sakultu olu un miltu maisījumā, izņem un apmērcē karstā eļļā. Japānā krizantēmas iedalījās ēdamajās un rūgtajās jeb ārstnieciskajās. Šajā augā ir daudz B grupas vitamīnu, askorbīnskābes, karotīnu, minerālsāļu, ogļhidrātu, kā arī liels daudzums olbaltumvielu, it sevišķi lapās

Pasākumi

“Autobuss debesīs” piedāvā jaunu dziesmu “Rīta zvaigzne”

Pēc vairāk kā divu gadu ilgas pauzes, grupa “Autobuss debesīs” atgriežas Latvijas mūzikā ar jaunām dziesmām! Nupat grupa ierakstījusi un Latvijas radiostacijām nodevusi jaunu...