Lasītāju receptes

rituks10 2009-01-19

Spinātu salāti

250 g spinātu
1 sīpols
1 ķiploka daiviņa
100 g šķiņķa
150 g mīkstā siera
1 ēdamk. eļļas
1/2 citrona
baltie pipari

Spinātu lapas atbrīvo nolapu kātiem un pa daļām liek sutināties verdošā sālsūdenī. Neļauj vārīties ilgāk par 1 min., izceļa ar putu karoti, liek aukstā ūdenī un tad notecina.
Sasmalcina ķiplokus un sīpolus, šķiņķi sagriež tievās šķēlītēs. Pannā sakarsē eļļu, sīpolus un ķiplokus apcep gaiši brūnus, pievieno šķiņķa šķēlītes.
Izspiež citrona sulu , pārlej saceptajiem šķiņķim un sīpoliem , pieliek spinātus un maisot karsē.
Pasniedz , pārliktus ar siera šķēlītēm.

Lai garšo !!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 24. jūnijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Viljama III valdīšanas laikā dārza strūklaka reiz tika izmantota kā milzīgs punša trauks – recepte sastāvēja no 2100 litriem brendija, 540 kg cukura, 25000 citronu, 75 litriem laima sulas un 2 kg muskatriekstu. Bārmenis airējās apkārt mazā laivā, piepildot viesu kausus ar punšu

Pasākumi

SIGUR ROS apbur Rīgas publiku

22. augustā notika Sigur Ros koncerts, no kura koncerta apmeklētāji neizgāja vienaldzīgi – grupa spēja apburt ikvienu, kurš ļāvās mūzikas valdzinājumam. ...