Salāti no baklažāniem

Baklažānus nomizojiet un sagrieziet aplīšos. 4 tomātus applaucējiet, nomizojiet un sagrieziet aplīšos. Papriku apcepiet, noņemiet mizu un sēklas un sagrieziet lielos trīstūros. Ķiplokus sajauciet ar majonēzi. Baklažānus apberiet ar sāli un maltiem pipariem, apcepiet eļļā un atdzesējiet. Uz šķīvja lieciet daļu baklažānu, uz tiem papriku, kārtojot pēc krāsas uz centra pusi, tad - tomātus. Katru kārtu sasmērējiet ar majonēzi. Kārtas atkārtojiet, beidzot ar baklažāniem. Noturiet ledusskapī un pasniedziet dekorētus ar zaļumiem.
18.07.2008. plkst. 15:40
16.04.2008. plkst. 15:40
16.09.2007. plkst. 15:18
16.09.2007. plkst. 08:30
16.07.2007. plkst. 10:22