Salāti no baklažāniem

Salāti no baklažāniem

Baklažānus nomizojiet un sagrieziet aplīšos. 4 tomātus applaucējiet, nomizojiet un sagrieziet aplīšos. Papriku apcepiet, noņemiet mizu un sēklas un sagrieziet lielos trīstūros. Ķiplokus sajauciet ar majonēzi. Baklažānus apberiet ar sāli un maltiem pipariem, apcepiet eļļā un atdzesējiet. Uz šķīvja lieciet daļu baklažānu, uz tiem papriku, kārtojot pēc krāsas uz centra pusi, tad - tomātus. Katru kārtu sasmērējiet ar majonēzi. Kārtas atkārtojiet, beidzot ar baklažāniem. Noturiet ledusskapī un pasniedziet dekorētus ar zaļumiem.

Komentāri (6)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
es
saubos,vai so var dabut gatavu 20 minuutees.
18.07.2008. plkst. 15:40
Lu
Paldies par recepti, izskatās labi, veselīgi, man tādas lietiņas patīk! Arī zinu ka maniem ciemiņiem tādas lietas garšo!!
16.04.2008. plkst. 15:40
bakklažaņa vieta'baigi labi der cepts kabacis
16.09.2007. plkst. 15:18
Ļoti gardi.
16.09.2007. plkst. 08:30
Lai nu būtu arī baklažāni !,,
16.07.2007. plkst. 10:22

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 20. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Tortu un kūku klasifikācija tiek veikta pēc tortes sastāvā ietilpstošo izcepto pusfabrikātu tipa. Tortes mēdz būt: biskvīta, smilšu, kārtainās, plaucētās, riekstu, cukura, biezpiena, vafeļu un kombinētās. Praktiski visu sastāvā ietilpst cukurs, milti un olas, bet medus tortēs ietilpst medus. Bez pamatsastāvdaļām tortei var pievienot praktiski jebko: sviestu, krējumu, riekstus, augļus, alkoholiskos dzērienus (konjaku, vīnu), specijas un tamlīdzīgi

Pasākumi

Jauno mākslinieku darbu izstāde “Karstā laikmeta pērles”


Karstā laikmeta pērles. Brīdis, kad dzīvojam un kad esam pasaules telpā ir tik īss - kā uzplaiksnījums, kā mirklis, kad no nemirstības dzīlēm saules gaismā iznirst un iemirdzas...