Lasītāju receptes

strausakaaja 2008-06-30

Krāsainā panna

Sastāvdaļas:
200 g svaigu šampinjonu
0,5 kg svaigu dažādas krāsas papriku
1 kārbu konservētas kukurūzas
1 vidēji lielu puravu
50 g sviesta vai eļļas
200 g tomātu mērces
malti melnie pipari
sāls

Pagatavošana: (laiks: 20 minūtes)

Nomazgātus šampinjonus, papriku (sēkas jāizņem) un puravu sagriež gabaliņos. Šampinjonus apcep uz pannas sviestā vai eļlā. Kad tie gandrīz gatavi, pievieno puravu un papriku, samaisa un cep kamēr paprikas gabaliņi ir mīksti. Pievieno kukurūzu, sāli, piparus, samaisa un uzkarsē. Kā pēdējo pannā pievieno tomātu mērci.

Receptes sastāvdaļu svaru iespējams arī variēt, jo salāti garšo ļoti labi arī citādās proporcijās!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Pirmo reizi kaltētus tomātus konservēt eļļā sāka Itālijas dienvidos, bet tagad tie ir sastopami praktiski jebkur pasaulē. Pirms konservēšanas tomātus sagriež, sāla un kaltē saulē, lai izžūtu viss mitrums, bet aromāts kļūtu daudz intensīvāks. Izkaltētajiem tomātiem pārlej augu eļļu ar specijām

Pasākumi

Septembrī Vācijā izdos Ellas singlu “Welcome To The Club”

Jau 9.septembrī vācu deju mūzikas leibls “Deutche Dance Records“ plāno izdot latviešu dziedātājas Ellas pirmo singlu “Welcome To The Club”....