Lasītāju receptes

vineta33 2008-05-29

Ķīniešu salāti

100 g rīsu
200 g sēņu
1 sarkanā paprikas pāksts
1 dzeltenā paprikas pāksts
200 g mazo tomātiņu
12 olīvas
3 ēdamk. vīna etiķa
4 ēdamk. kukurūzas eļļas
zaļumi
pipari
sāls

Rīsus novāra sālsūdenī. Vārītas sēnes sagriež kubiņos, paprikas - salmiņos, tomātus - šķēlītēs. Olīvām izņem kauliņus.
No etiķa , eļļas , sāls un pipariem pagatavo mērci, pārlej salātiem un samaisa. Uz 2-3 stundām liek vēsumā.
Pirms pasniegšanas vēlreiz samaisa un rotā ar zaļumiem.
Labu ēstgribu !

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 10. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Menudo zupa, kas ir izslavēta kā līdzeklis pret paģirām, patiesībā ir īpaši populāra Meksikā jaungada rītā. To vāra no liellopa vēdera plēves un teļa kājām, zaļajiem čilli, attīrītiem kukurūzas graudiem un garšvielām. Piedevās parasti iet laima šķēlītes, lielos daudzumos sagriezti čilli un sīpoli, bet pasniedz to kopā ar karstām tortīlas plāceņiem

Pasākumi

Grupa “Nothing Special” piedāvā savu pirmo dziesmu “Taupi” ar Raiņa vārdiem

Ierasts uzskatīt, ka Raiņa dzeja jau sen nogūlusi latviešu literatūras klasikas plauktos un vidusskolu obligātās literatūras klāstā, taču dažas Raiņa rindas, iespējams, šobrīd pateic...