Lasītāju receptes

vineta33 2008-05-29

Ķīniešu salāti

100 g rīsu
200 g sēņu
1 sarkanā paprikas pāksts
1 dzeltenā paprikas pāksts
200 g mazo tomātiņu
12 olīvas
3 ēdamk. vīna etiķa
4 ēdamk. kukurūzas eļļas
zaļumi
pipari
sāls

Rīsus novāra sālsūdenī. Vārītas sēnes sagriež kubiņos, paprikas - salmiņos, tomātus - šķēlītēs. Olīvām izņem kauliņus.
No etiķa , eļļas , sāls un pipariem pagatavo mērci, pārlej salātiem un samaisa. Uz 2-3 stundām liek vēsumā.
Pirms pasniegšanas vēlreiz samaisa un rotā ar zaļumiem.
Labu ēstgribu !

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 15. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Kulināro grāmatu, kuru receptes nāk no līdzenumiem, nesanāk pagatavot īpaši garšīgas kalnos un otrādi. Ēdiens, ko gatavo līdzenuma iedzīvotāji no grāmatām, ko sarakstījuši augstāk virs jūras līmeņa dzīvojoši cilvēki, izjūk, bet kalnos dzīvojošiem iedzīvotājiem nāktos ēst neizvārītu ēdienu, ja viņi stingri sekotu līdzi receptēs norādītajam. Te vainojama atšķirība atmosfēras spiedienā, kas kalnos liek ūdenim uzvārīties pie zemākas temperatūras

Pasākumi

Grupa „Ēnas” mūk no „skūtgalvjiem”

Šobrīd aizrit pēdējie darbi ap grupas pirmo albumu, kas tika ierakstīts jau vasarā, notiek aktīva koncertēšana dažādos pasākumos, piedalīšanās konkursos, taču neskatoties uz to,...