Lasītāju receptes

vineta33 2008-05-26

Zemeņu, kivi un spinātu salāti

1/2 gl. šķēlēs sagrieztu zemeņu
1/2 gl. nomizotu un šķēlēs sagrieztu kivi
1/4 gl. mandeļu skaidiņu
4 gl. nomazgātu un nosusinātu spinātu
1/2 tējk. cukura
3/4 gl. olīveļļas
2 paciņas zemeņu tējas
1/2 gl. baltvīna etiķa

Etiķi ielej krūkā ar noslēdzošu vāku un ieleik tajā tājas paciņas, patur 20 min., kamēr iegūst sarkanu nokrāsu, tad paciņas izņem un nospiež šķidrumu.
Pievieno olīveļļu un cukuru , spēcīgi sakrata. Pārējās sastāvdaļas ieliek bļodā , pārlej mērci un viegli samaisa . Pasniedz pārkaisītu ar mandeļu skaidiņām.
Labu apetīti!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 17. jūlijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Menudo zupa, kas ir izslavēta kā līdzeklis pret paģirām, patiesībā ir īpaši populāra Meksikā jaungada rītā. To vāra no liellopa vēdera plēves un teļa kājām, zaļajiem čilli, attīrītiem kukurūzas graudiem un garšvielām. Piedevās parasti iet laima šķēlītes, lielos daudzumos sagriezti čilli un sīpoli, bet pasniedz to kopā ar karstām tortīlas plāceņiem

Pasākumi

Liene Šomase izdod kalendāru

Laba ziņa Lienes Šomases šarma un talanta cienītājiem – šonedēļ Jāņa Rozes grāmatveikalos, kā arī mūzikas ierakstu tirdzniecības vietās veikalos nonāks 2009. gada kalendārs ar...