Lasītāju receptes

vineta33 2008-05-26

Zemeņu, kivi un spinātu salāti

1/2 gl. šķēlēs sagrieztu zemeņu
1/2 gl. nomizotu un šķēlēs sagrieztu kivi
1/4 gl. mandeļu skaidiņu
4 gl. nomazgātu un nosusinātu spinātu
1/2 tējk. cukura
3/4 gl. olīveļļas
2 paciņas zemeņu tējas
1/2 gl. baltvīna etiķa

Etiķi ielej krūkā ar noslēdzošu vāku un ieleik tajā tājas paciņas, patur 20 min., kamēr iegūst sarkanu nokrāsu, tad paciņas izņem un nospiež šķidrumu.
Pievieno olīveļļu un cukuru , spēcīgi sakrata. Pārējās sastāvdaļas ieliek bļodā , pārlej mērci un viegli samaisa . Pasniedz pārkaisītu ar mandeļu skaidiņām.
Labu apetīti!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 07. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Japānā ir tradīcija, ka suši, ko speciāli Tev pagatavojušas pavāra siltās rokas, ir jāēd ar rokām. Turklāt, tas ir kā uzslava un cieņa pavāram, it īpaši, ja suši Jūsu acu priekšā ir pagatavojis ēstuves saimnieks. Šī tradīcija saucas angliski „skinship” – kontakts caur ādu

Pasākumi

Tomasa Kleina un Aivara Brīzes grupas “Leģions” albums jau septembrī

Grupā “Leģions” ir apvienojušies pieci mūziķi, no kuriem trīs agrāk bijuši grupas “Līvi” dalībnieki un kuru vārdi īpašus komentārus neprasa. Tie ir Tomass Kleins, Aivars Brīze...