Lasītāju receptes

vineta33 2008-05-26

Zemeņu, kivi un spinātu salāti

1/2 gl. šķēlēs sagrieztu zemeņu
1/2 gl. nomizotu un šķēlēs sagrieztu kivi
1/4 gl. mandeļu skaidiņu
4 gl. nomazgātu un nosusinātu spinātu
1/2 tējk. cukura
3/4 gl. olīveļļas
2 paciņas zemeņu tējas
1/2 gl. baltvīna etiķa

Etiķi ielej krūkā ar noslēdzošu vāku un ieleik tajā tājas paciņas, patur 20 min., kamēr iegūst sarkanu nokrāsu, tad paciņas izņem un nospiež šķidrumu.
Pievieno olīveļļu un cukuru , spēcīgi sakrata. Pārējās sastāvdaļas ieliek bļodā , pārlej mērci un viegli samaisa . Pasniedz pārkaisītu ar mandeļu skaidiņām.
Labu apetīti!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 17. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Ir nepieciešama tonna ūdens, lai iegūtu mārciņu smalkā cukura

Pasākumi

Papildināta 2.Starptautiskā Argentīnas tango festivāla „Tango Sun Festival 2009” programma!

No 2009. gada 17. – 23.augustam Rīgā un Jūrmalā notiks 2. Starptautiskais Argentīnas tango festivāls “Tango Sun Festival”, kuru organizē Argentīnas tango deju studija “Tangostudio”...