Zaļie salāti ar Provansas zālītēm

Zaļie salāti ar Provansas zālītēm

Salātlapas sagrieziet lielos gabalos, uzberiet sāli, apmaisiet ar etiķi, cukuru un eļļu. Pasniedzot salātus uzliek uz ēdiena, apberiet ar Provansas zālītēm, noformējiet ar fizāles ogām.

Komentāri (3)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
kādas visādas zālītes tik nav ?,
06.11.2007. plkst. 17:29
Es ar par tādām zālītēm pirmo reizi dzirdu ,
26.09.2007. plkst. 14:10
kur var dabuut provansas zaaliites???
14.07.2007. plkst. 23:03

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Kaperi, kas tiek lietoti pie ēdieniem, ir ērkšķainie. Tie pārstāv dārzeņu kultūru, kuru zieda ziedpumpuri un augļi satur olbaltumvielas, eļļu un vitamīnus. Tie ir izplatīti Eiropā, Ziemeļamerikā, Ziemeļāfrikā un Indijā

Pasākumi

Rīgā viesosies Chris Geddes no grupas "Belle & Sebastian"

Šī gada 10.jūlijā, mūzikas klubā „Pulkvedim neviens neraksta…”
uzstāsies Skotu indīpopa grupas „Belle & Sebastian”
taustiņinstrumentālists Chris Geddes ar savu DJ...