Baklažāni Boloņas gaumē

Baklažāni Boloņas gaumē

Baklažānus nomazgājiet un nosusiniet, mīkstumu sagrieziet riņķīšos 1 centimetra biezumā, pēc tam jolās 2 centimetra biezumā. Pievienojiet sāli, apmaisiet un atstājiet uz pusstundu. Nomazgāto gurķi sagrieziet plānos riņķīšos, desu - salmiņos. Sīpolu notīriet un smalki sakapājiet. Gatavos baklažānus porcijās apcepiet eļļā līdz tie paliek mīksti. Atvēsiniet. Mērcei samaisiet krējumu un citronu sulu, pievienojiet sāli, piparus un timiānu. Sagatavotos dārzeņus ieleiciet ar ķiploku ierīvētā salātbļodā, samaisiet. Pārlejiet salātus ar mērci, atkal apmaisiet un atstājiet ievilkties uz 10 minūtēm. Pirms pasniegšanas noformējiet ar kreses salātiem.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 14. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Pēc pārēšanās dzirde kļūst mazāk asa

Pasākumi

Jogas nometne „Sievietes sapņu brīvdienas”

Ar jūnija mēnesi Elita Drāke aicina skaistā dzimuma pārstāves uz savu pašatveseļošanās programmu un jogas nometni  Latvijā. Nometnes ideja – iemācīties pārvarēt fiziskas un...