Salāti

Salāti

Kāpostus sasmalciniet, pievienojiet sāli un atstājiet uz pāris stundām. Sīpolus un ķiplokus smalki sagrieziet un sajauciet ar pipariem. Tad sajauciet ar kāpostiem, lieciet traukā un atstājiet uz 2-3 dienām. Ja kāpostus pasniedziet pagatavošanas dienā, tad pielejiet etiķi.

Komentāri (8)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Normāli
10.12.2010. plkst. 18:33
gita
labi,sarkano piparu vieta melnais rutks-protams sarivets,marinets kiploks,ari skabs abols,medus viena edamkarote
09.04.2009. plkst. 13:53
Interesanti salaatinji....:)
13.08.2008. plkst. 16:44
Garšīgi!
05.10.2007. plkst. 15:19
zachka
ir labi arī bez etiķa.. ;)
16.07.2007. plkst. 21:17

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Etiķī marinētu siļķi sagriež filejas veidā, satin ruletē un nostiprina ar kociņu. Šāds ēdiens saucas rolmopsis

Pasākumi

Latgales Kultūrvēstures muzejā īpaša akcija skolām

No 1. aprīļa līdz 14. maijam Latgales Kultūrvēstures muzejā (Atbrīvošanas alejā 102, Rēzeknē) tiek izsludināta muzejpedagoģiskā programma „Dzīpariņa stāsts” un īpaša akcija...