Lasītāju receptes

strausakaaja 2008-06-27

Siltie sēņu salāti

Sastāvdaļas:
300 gr novārītas bērzlapes
3 sīpoli
4 ēdamkarotes tomātu mērces
sāls
malti melnie pipari
eļļa cepšanai

Pagatavošana: (laiks: 20 minūtes)

Sēnes sagriež salmiņos. Sīpolus sasmalcina.

Pannā uzkarsētā eļļā liek cepties sīpolus. Kad sīpoli mīksti un zeltaini, liek klāt sagrieztās sēnes. Cep apmēram 3-4 minūtes, tad liek klāt sāli, piparus un tomātu mērci.

Salātus var pasniegt pie sviestmaizēm, pie pamatēdieniem siltā un aukstā veidā. Ja salātus uzreiz neapēd, pāris dienas var glabāt burciņā ledusskapī.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Vaniļa, mokka kafija, šokolāde un kanēlis tiek uzskatīti par „smagiem” un nepiemērotiem vīna pavadoņiem, kaut arī to smarža un nianses piemīt dažādu vīnu aromātos

Pasākumi

Latvijas mākslas klasika Dr. Gunta Belēviča kolekcija

Latvijas Nacionālā mākslas muzeja Baltajā zālē (K.Valdemāra ielā 10a, Rīgā) ar turpinājumu Hēges zālē no 2008.gada 7.septembra līdz 5.oktobrim būs skatāma izstāde Latvijas mākslas...