Lasītāju receptes

maigucis 2008-04-27

Karstie mednieku salātiņi

Burkāni ; sīpoli; sarkanā un dzeltenā paprika; kūpināts šķiņķis; tomātu mērce; diedzētas sēkliņas ; sāls ; pipari.

Burkānus sarīvē skaidiņās un liek uz pannas sakarsētā augu eļļā. Apcep , pievieno strēmelēs sagrieztu papriku, gredzenos sasmalcinātus sīpolus un kūpināta šķiņķa gabaliņus.
VIsu viegli apcep , beigās pārlej ar tomātu mērci , pārkaisa ar sāli un pipariem.
Pasniedz , pārkaisītus ar diedzējumiem.
Lai izdodas ,

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 17. jūlijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Ūdens trūkums ir iemesls numur 1 dienas nogurumam

Pasākumi

Sezārija Evora koncerta laikā uzpīpē un iedzer (koncerta apskats)

10. aprīlī, Latvijā jau ceturto reizi viesojās Sezārija Evora, kuru bieži vien mēdz saukt par „baskājaino dīvu” un „mornu karalieni”. Šie vārdi patiesi apstiprinājās, jo arī...