Lasītāju receptes

liepiņa 2008-04-25

Rudzu maizes salāti

3 personām

Rudzu maize 500 g
Liesa žāvēta gaļa 250 g
Sīpols liels
Svaigs gurķis
Svaigs tomāts
Eļļa
Majonēze vai krējums
Ketčups
Sāls, pipari, dilles u.c. garšvielas

Ne pārāk svaigu rudzu maizi sagriež sīkos kubiņos, pievieno tāpat sagrieztu gaļu un sīpolu, visu sajauc un sadala trijās daļās. Vienai daļai pieliek eļļu, sāli un garšvielas. Otrai daļai - sagarieztu gurķi, krējumu vai majonēzi un garšvielas. Trešai daļai pievieno sagrieztu tomātu un ketčupa mērci.

Tie ir salāti trijām personām ar dažādu gaumi.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 18. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Pirmo reizi kaltētus tomātus konservēt eļļā sāka Itālijas dienvidos, bet tagad tie ir sastopami praktiski jebkur pasaulē. Pirms konservēšanas tomātus sagriež, sāla un kaltē saulē, lai izžūtu viss mitrums, bet aromāts kļūtu daudz intensīvāks. Izkaltētajiem tomātiem pārlej augu eļļu ar specijām

Pasākumi

Uz komēdijas “Rīga – Dakāra” pirmizrādi visas biļetes izpārdotas!

7.februārī Dailes teātra mazajā zālē notiks sensacionālas komēdijas “Rīga – Dakāra” pirmizrāde, kuras varoņu ādā iejutīsies humoriste Jana Duļevska un aktieris Jānis Jarāns....