Lasītāju receptes

penelope 2008-05-06

Grilēts laša gabals

svaiga laša fileja
šķipsniņa sāls
šķipsniņa maltu melno un smaržīgo piparu
citrons
dilles
Galavošana: Lasi apslaka ar citrona sulu.
Tikmēr iededz grilu. Kamēr iesilst - lasi ierīvē ar sāli, apkaisa ar svaigi maltiem pipariem un bagātīgi apkaisa ar kapātām dillēm. Cepšanas procesā vairākkārt apslaka ar citrona sulu un pārklāj ar ļoti plānām šķēlītēm.
Cep kādas 20 minūtes.

Lai arī man riebjas zivis un es tās neēdu, no šīs es nespēju atteikties. Vislabāk man garšoja tieši taukainākie gabaliņi ar dillēm un apsvilušo citronšķēlīti. Ja jūs zinātu, kas par fantastisku smaržu.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
matilde
super
25.03.2009. plkst. 14:43

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 11. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Viskijam pa virsu nekad neuzkož siļķi vai gurķīti

Pasākumi

Indonēzijas Kultūras un amatniecības dienas Izstāde pagarināta līdz 30.maijam

Galvenais akcents Indonēzijas tradicionālās mākslas izstādē – slavenās Džogdjakartas un Solo stila batikas. To tapšanas procesu demonstrē viens no Slēmanas provinces (Javas sala)...