Lasītāju receptes

penelope 2008-05-06

Grilēts laša gabals

svaiga laša fileja
šķipsniņa sāls
šķipsniņa maltu melno un smaržīgo piparu
citrons
dilles
Galavošana: Lasi apslaka ar citrona sulu.
Tikmēr iededz grilu. Kamēr iesilst - lasi ierīvē ar sāli, apkaisa ar svaigi maltiem pipariem un bagātīgi apkaisa ar kapātām dillēm. Cepšanas procesā vairākkārt apslaka ar citrona sulu un pārklāj ar ļoti plānām šķēlītēm.
Cep kādas 20 minūtes.

Lai arī man riebjas zivis un es tās neēdu, no šīs es nespēju atteikties. Vislabāk man garšoja tieši taukainākie gabaliņi ar dillēm un apsvilušo citronšķēlīti. Ja jūs zinātu, kas par fantastisku smaržu.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
matilde
super
25.03.2009. plkst. 14:43

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 16. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Menudo zupa, kas ir izslavēta kā līdzeklis pret paģirām, patiesībā ir īpaši populāra Meksikā jaungada rītā. To vāra no liellopa vēdera plēves un teļa kājām, zaļajiem čilli, attīrītiem kukurūzas graudiem un garšvielām. Piedevās parasti iet laima šķēlītes, lielos daudzumos sagriezti čilli un sīpoli, bet pasniedz to kopā ar karstām tortīlas plāceņiem

Pasākumi

Izstāde "Jūlijam Viļumainim – 100"

No 2009.gada 29.maija līdz 5.jūlijam Latvijas Nacionālā mākslas muzeja Mazajā zālē (K.Valdemāra ielā 10a, Rīgā) būs skatāma gleznotāja Jūlija Viļumaiņa (1909 – 1981) piemiņas...