Lasītāju receptes

maigucis 2008-04-28

Garneļu risoto

1 sīpols ; 500 g ūdens ; 1 ēdamk. eļļas ; sāls un pipari ; 300 g risoto rīsu ; 200 g saldētu zirnīšu ; 180 g izlobītu garneļu ; 250 g austeru.

Nomizo un sagriež sīpolu . Sakarsētā eļļā katlā ieleik sīpolus un ātri apcep caurspīdīgus. Pievieno rīsus , karsē , līdz tie caurspīdīgi un pielej ūdeni.
Vāra bez vāka , ja vajag pielej ūdeni. Kad rīsi ir gatavi , pievieno sāli un piparus, pieliek pēdējās sastāvadaļas un sakarsē.
Lai sokas ,,

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 17. jūlijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Vidējais amerikānis gada laikā patērē pietiekoši daudz kofeīna, kas spētu nogalināt zirgu

Pasākumi

Laika rezervuārs. Nele Zirnīte. Personālizstāde

Latvijas Nacionālā mākslas muzeja Baltajā zālē (K.Valdemāra ielā 10a, Rīgā) no 2009.gada 11.jūlija līdz 16.augustam būs skatāma mākslinieces Neles Zirnītes personālizstāde Laika rezervuārs....