Lasītāju receptes

maigucis 2008-04-28

Garneļu risoto

1 sīpols ; 500 g ūdens ; 1 ēdamk. eļļas ; sāls un pipari ; 300 g risoto rīsu ; 200 g saldētu zirnīšu ; 180 g izlobītu garneļu ; 250 g austeru.

Nomizo un sagriež sīpolu . Sakarsētā eļļā katlā ieleik sīpolus un ātri apcep caurspīdīgus. Pievieno rīsus , karsē , līdz tie caurspīdīgi un pielej ūdeni.
Vāra bez vāka , ja vajag pielej ūdeni. Kad rīsi ir gatavi , pievieno sāli un piparus, pieliek pēdējās sastāvadaļas un sakarsē.
Lai sokas ,,

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 18. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Pie vīna nedrīkst pasniegt citrusa augļus: apelsīnus, greipfrūtus, mandarīnus, citronus

Pasākumi

Aisha startē ar jaunu dziesmu pustumsā…

Šonedēļ radiostacijās nonāks dziedātājas Aishas jaunais radio singls “Dziesma pustumsā”....