Lasītāju receptes

ligatt 2008-04-25

Astonkaju salati

Vajadzes:
1 videji lielu astonkaji
sali
vina etiki (2-3 galda karotes)
petersilus
kiplokus
labu olivellu
melnos piparus

Astonkajim iztira ieksejos organus (var izmantot ari saldeto astonkaji), iemet udeni ar vina etiki un sali un vara, kemer tas paliek diezgan maigs (daksinas tests). Varitu astonkaji sagriez mazos gabalos, pievieno olivellu, sagrieztus petersilus un kiplokus, sali un piparus (svaigi maltus) pec garsas.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 10. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Dārzeņus, kas satur C vitamīnu, pirms vārīšanas nav jāmērcē, bet šķidrumu, kas paliek pāri pēc to pagatavošanas, labāk būtu izmantot

Pasākumi

Rīgas svētkus apmeklējuši vairāk nekā 120 000 cilvēku

Rīgas svētkus pagājušās nedēļas nogalē no 15. līdz 17.augustam apmeklējuši vairāk nekā 120 000 cilvēku, liecina pasākumu organizatoru veiktie aprēķini....