Lasītāju receptes

ligatt 2008-04-25

Astonkaju salati

Vajadzes:
1 videji lielu astonkaji
sali
vina etiki (2-3 galda karotes)
petersilus
kiplokus
labu olivellu
melnos piparus

Astonkajim iztira ieksejos organus (var izmantot ari saldeto astonkaji), iemet udeni ar vina etiki un sali un vara, kemer tas paliek diezgan maigs (daksinas tests). Varitu astonkaji sagriez mazos gabalos, pievieno olivellu, sagrieztus petersilus un kiplokus, sali un piparus (svaigi maltus) pec garsas.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 21. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Pie vīna nedrīkst pasniegt citrusa augļus: apelsīnus, greipfrūtus, mandarīnus, citronus

Pasākumi

Portugāļu un spāņu mūzika

Portugāļu un spāņu komponistu mūzika līdz Latvijas platuma grādiem atnāk reti, vēl jo retāk – dienvidnieku interpretācijā! 5. februārī pl. 19.00 tas notiks Liepājas Teātrī, kad...