Salāti ar foreli

Salāti ar foreli

Salātus nomazgājiet, atdaliet kacanus, sadaliet pa lapām. No āboliem izņemiet serdi, sagrieziet šķēlītēs, aplejiet ar citrona sulu. Sautējiet ābolus uzkarsētā sviestā 3-5 minūtes. Izņemiet un atdzesējiet. No brūklenēm noteciniet šķidrumu. Brūklenes sarīvējiet ar etiķi, sāli un pipariem. Kuļot lejiet klāt riekstu eļļu. Fileju sagrieziet nelielās šķēlītēs. Salieciet trauka dibenā salātu lapas. Pa virsu salieciet ābolus un foreli. Aplejiet ar brūkleņu mērci.

Komentāri (3)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
kūpinātā forele vien jau ir ko vērts ,
05.10.2007. plkst. 12:44
JĀ , JĀ !!!,
16.07.2007. plkst. 10:36
forele ir riktigi garsiga!
09.07.2007. plkst. 20:36

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 13. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Pēc pārēšanās dzirde kļūst mazāk asa

Pasākumi

Augusta beigās sāksies Tēlniecības kvadriennāle RĪGA 2008 - VAIRĀKUMA DIKTATŪRA

No 29. augusta līdz 10. oktobrim Rīgā notiks Tēlniecības kvadriennāle RĪGA 2008 - VAIRĀKUMA DIKTATŪRA, kas ir viens no nozīmīgākajiem šī gada mākslas pasākumiem Latvijā, ietverot...