Salāti ar grillētu vistas fileju un nektarīniem

Salāti ar grillētu vistas fileju un nektarīniem

Šie ir viegli, veselīgi un ātri pagatavojami salāti. Valriekstu eļļa salātos ir labs omega 3 taukskābju avots un bagātinās salātu garšas buķeti.
Uzsilda cepeškrāsni 160°C un liek grauzdēties pekanriekstus apmēram 10 minūtes, vai arī, līdz tie kļūst zeltaini brūni. Riekstus atdzesē un sakapā palielos gabalos. Sagatavotus salātu zaļumus izkārto uz četriem šķīvjiem. Nelielā bļodiņā sajauc abas eļļas kopā ar baltvīna etiķi. Vistu filejas apkaisa ar sāli, pipariem un grillē apmēram 15 minūtes, vai arī, līdz fileja biezākajā vietā vairs nav rozā. Gatavām filejām noņem ādu un sagriež pretēji šķiedrai apmēram 1 centimetru biezās sloksnēs. Filejas gabaliņus liek uz salātiem un tiem apkārt izkārto plāni sagrieztas nektarīnu šķēlītes. Salātus pārkaisa ar sadrupinātu kazas sieru un pekanriekstu gabaliņiem. Tad pārslaka ar mērcīti un, ja nepieciešams, pārkaisa ar sāli un pipariem. Labu apetīti.

 

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Tur
kaut kam ir jābūt.
20.08.2008. plkst. 13:54

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 19. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Omārus pērk dzīvus, ar abām piestiprinātām spīlēm, lai garantētu to svaigumu

Pasākumi

Akcija "Mācību nedēļa pieaugušajiem" Latvijas Nacionālajā mākslas muzejā

Jau otro reizi Latvijas Nacionālajā mākslas muzejā norisināsies akcija Mācību nedēļa pieaugušajiem. Aicināti piedalīties visi, kas grib redzēt, dzirdēt un atklāt ko īpašu!...