Salāti ar grillētu vistas fileju un nektarīniem

Salāti ar grillētu vistas fileju un nektarīniem

Šie ir viegli, veselīgi un ātri pagatavojami salāti. Valriekstu eļļa salātos ir labs omega 3 taukskābju avots un bagātinās salātu garšas buķeti.
Uzsilda cepeškrāsni 160°C un liek grauzdēties pekanriekstus apmēram 10 minūtes, vai arī, līdz tie kļūst zeltaini brūni. Riekstus atdzesē un sakapā palielos gabalos. Sagatavotus salātu zaļumus izkārto uz četriem šķīvjiem. Nelielā bļodiņā sajauc abas eļļas kopā ar baltvīna etiķi. Vistu filejas apkaisa ar sāli, pipariem un grillē apmēram 15 minūtes, vai arī, līdz fileja biezākajā vietā vairs nav rozā. Gatavām filejām noņem ādu un sagriež pretēji šķiedrai apmēram 1 centimetru biezās sloksnēs. Filejas gabaliņus liek uz salātiem un tiem apkārt izkārto plāni sagrieztas nektarīnu šķēlītes. Salātus pārkaisa ar sadrupinātu kazas sieru un pekanriekstu gabaliņiem. Tad pārslaka ar mērcīti un, ja nepieciešams, pārkaisa ar sāli un pipariem. Labu apetīti.

 

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Tur
kaut kam ir jābūt.
20.08.2008. plkst. 13:54

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 05. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Baltais vīns iederas pie „baltās” gaļas (vistas, tītara, zivs, delikatesēm no jūras veltēm, piena sivēnam)

Pasākumi

Maš Maš sadarbojas ar Normundu Pauniņu un Andi Grīvu

Muzikālā formācija Maš Maš piedāvā savu jaunāko singlu “Tagad šeit”, kuru sarakstījis Gints Saulītis un Rolands Ūdris. Dziesmā dzirdams arī Normunds Pauniņš (Otra Puse) un Andis Grīva....