Pagatavošanas laiks 15 minūtes
Ko darīt ar vistas gaļu, kas palikusi pāri no vakardienas? Lūk, garda recepte.
Samaziniet apslēpto tauku daudzumu – attiecībā 1:1 samaisiet majonēzi ar jogurtu (1,5%) vai arī
Salāti andalūziešu gaumē
4 – 5 tomāti, 1 gurķis, 1 sīpols, 1 rutks, 2 – 3 pētersīļu zaļumi, 1 saišķis dilles, 3 ēd.k. eļļa, 1 ēd.k. 3% etiķis, 2 olas, sāls,
Pākšaugi ir ļoti augstvērtīgi dārzeņi. Satur daudz olbaltumvielu, B un PP grupas vitamīnus, ogļhidrātus. Cilvēkam gadā nepieciešami 13 kg pākšaugu, no tiem 5 kg zirņu.
Pazīstami
Tomātus uzskata par organisko skābju avotu. Tomāti satur ābolskābi, citronskābi, skābeņskābi. Uzturvērtību nosaka augstais cukura (4,2%), minerālvielu (0,7%) un organisko skābju (0,5%)
Maz izplatīts, bet vērtīgs pārtikas produkts ir jūras kāposti. Šo augu valsts produktu mums dod jūra. Ķīnā, Korejā, Japānā jūras kāpostus lieto uzturā ik dienas. To sastāvā
Svaigiem augļiem obligāti jāietilpst ikdienas ēdienkartē. Sevišķi nozīme tiem ir ziemā un pavasarī. Augļi organismu apgādā ar vitamīniem, minerālvielām, organiskajām skābēm, augļu
Pagatavošanas laiks 25 minūtes
Paredzēts 4 personām
Arugula salātus pārslaka ar
olīveļļu. Virsū kārto pāris
gatava bumbiera šķēles, nedaudz Parmasen siera un dažas plānas prosciutto šķiņķa sloksnītes. Ja vēlas pārkaisa ar sāli
Pagatavošanas laiks 20 minūtes
Paredzēts 4 personām
Pagatavošanas laiks 20 minūtes
Paredzēts 8 personām
Pagatavošanas laiks 20 minūtes
Paredzēts 5 personām
Pagatavošanas laiks 20 minūtes
Paredzēts 10 personām
Pagatavošanas laiks 35 minūtes
Paredzēts 3 personām
Pagatavošanas laiks 30 minūtes
Paredzēts 4 personām
Pagatavošanas laiks 10 minūtes
Paredzēts 4 personām
Pagatavošanas laiks 20 minūtes
Paredzēts 2 personām
Pagatavošanas laiks 25 minūtes
Paredzēts 10 personām
Pagatavošanas laiks 30 minūtes
Paredzēts 4 personām
Pagatavošanas laiks 50 minūtes
Paredzēts 4 personām