Dārzeņu piedevas

Kāpostu un ziedu kāpostu piedevas gaļas un zivju ēdieniem

Kāpostu un ziedu kāpostu piedevas gaļas un zivju ēdieniem (2)

Vīnā sautēti kāposti
Kāposti: 500 g
Tauki vai speķis: 50 g
Baltvīns: 1 ½ glāze
Cukurs: 1 ēd. k.
Sāls un pipari pēc vajadzības
Kāpostus sagriež. Taukos sabrūnina cukuru, pievieno
Translate

Šodien

2018. gada 20. jūnijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Par spīti stereotipiem, saldais ēdiens maltītes sākumā nemaz nav tik kaitīgs. Kā uzskata daži dietologi, torte vai kūka var nospēlēt savdabīgu antiaperitīva lomu, nomierinot „vilka apetīti”. Viss ir atkarīgs no tā, cik izsalcis esat un cik sen esat pēdējo reizi ēdis. Ja ir izlaista kāda ēdienreize, uzsāciet maltīti ar dažiem šokolādes gabaliņiem, pāris konfektēm, tortes gabaliņa, dažām karotēm ievārījuma vai saldējuma. Tas paātrinās glikozes piesātināšanos asinīs, samazinās bada sajūtu un pasargās no pārēšanās

Pasākumi

Nakts ar PLACEBO

Sagaidījuši Placebo jauno albumu Battle for the sun (mūsu bažas izrādījušās veltas – tas patiesi ir labs, Placebo ir atpakaļ ierindā), rīkojam ballīti, kurā klausīsimies grupas,...