Dārzeņu piedevas

Kāpostu un ziedu kāpostu piedevas gaļas un zivju ēdieniem

Kāpostu un ziedu kāpostu piedevas gaļas un zivju ēdieniem (2)

Vīnā sautēti kāposti
Kāposti: 500 g
Tauki vai speķis: 50 g
Baltvīns: 1 ½ glāze
Cukurs: 1 ēd. k.
Sāls un pipari pēc vajadzības
Kāpostus sagriež. Taukos sabrūnina cukuru, pievieno
Translate

Šodien

2019. gada 25. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Sākotnējais galdautu izmantojums bijā kā dvieļiem, lai noslaucītu pirkstus un rokas pēc ēšanas

Pasākumi

Valsts Akadēmiskais koris „Latvija” koncertēs Bodenzē Festivālā

Valsts Akadēmiskais koris „Latvija” un kora galvenais diriģents Māris Sirmais 18. maijā devušies uz Vāciju, lai piedalītos 21. Starptautiskajā Bodenzē Festivālā, kas šogad no 8. maija...