Lasītāju receptes

vineta33 2008-05-27

Rīsu biezputra ar augļiem

200 g rīsu
25 g sviesta
500 g piena
50 g cukura
250 g svaigu ābolu
100 g žāvētu plūmju
50 g rozīņu
250 g ūdens
šķipsniņa sāls

Rīsus 10 min. pavāra verdošā ūdenī , pievieno sviestu , cukuru un sāli, verdošu pienu un vārīšanu turpina uz mazas liesmas.
Gandrīz gatavai biezputrai pieliek mazos gabaliņos sagrieztus ābolus , izmērcētas rozīnes un plūmes bez kauliņiem. Rīsu vietā var ņemt citus putraimus.
Putru var gatavot arī ar dārzeņiem , pievienojot tos sautētus gatavošanas beigās.
Labu ēstgribu !

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 17. jūlijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Mīnus 40 grādu temperatūrā pēc Celsija cilvēks zaudē aptuveni 14,4 kalorijas stundā elpojot

Pasākumi

MOJO CAFÉ atklāšana 10.jūlijā

MOJO CAFÉ atklāšanā ar akustisko koncertu uzstāsies Jēkabs Nīmanis, kuru daudzi
atpazīst pēc lieliskajām kompozīcijām, kas radītas Jaunā Rīgas teātra
izrādēm („Latviešu...