Lasītāju receptes

vineta33 2008-05-27

Rīsu biezputra ar augļiem

200 g rīsu
25 g sviesta
500 g piena
50 g cukura
250 g svaigu ābolu
100 g žāvētu plūmju
50 g rozīņu
250 g ūdens
šķipsniņa sāls

Rīsus 10 min. pavāra verdošā ūdenī , pievieno sviestu , cukuru un sāli, verdošu pienu un vārīšanu turpina uz mazas liesmas.
Gandrīz gatavai biezputrai pieliek mazos gabaliņos sagrieztus ābolus , izmērcētas rozīnes un plūmes bez kauliņiem. Rīsu vietā var ņemt citus putraimus.
Putru var gatavot arī ar dārzeņiem , pievienojot tos sautētus gatavošanas beigās.
Labu ēstgribu !

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 17. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Auglis ar vislielāko kaloriju saturu ir avokado

Pasākumi

Pavasara saulgrieži – Lieldienas

Izsenis, dzīvodams ar dabu un pats būdams dabas sastāvdaļa, cilvēks bija saistīts ar dabā un dvēselē notiekošajiem procesiem, sevišķi ar sauli, kas nosaka gadalaiku maiņas un līdz ar to...