Lasītāju receptes

giittaa 2008-10-19

Kartupeļu un ķiploku biezenis

4 lieli kartupeļi
6 ķiploku daiviņas
50g maltu mandeļu
4 ēdk. olīveļļas
1-2 tējk. etiķa
malti melnie pipari

Kartupeļus ar visu mizu rūpīgi nomazgā, liec verdošā ūdenī un... Lasīt »

zurnalins 2008-07-13

Kartupeļu un siera pankūkas

Sastāvdaļas:
1 kg kartupeļu masas
6 mazie,kausētie sieriņi
4 ēdamkarotes sviesta vai margarīna "Eve"
4 olas
sāls
ķimenes
taukvielas

Pagatavošana:

Kartupeļu masai... Lasīt »

zurnalins 2008-07-13

Kartupeļi krējumā

Sastāvdaļas:
8 ar visu mizu
novārīti kartupeļi
1 krūze svaiga krējuma
sāls un pipari pēc garšas
sakapāts koriandrs vai pētersīlis
120 g rīvēta siera

Pagatavošana:... Lasīt »

zurnalins 2008-07-13

Kartupeļi maltajā gaļā

Sastāvdaļas:
Nepārāk lieli kartupelīši,
Maltā gaļa(sagatavota tā pat kā kotletēm),
Garšvielas,
Follijs.

Pagatavošana: (laiks: 30 minūtes)

Nomizo kartupelīšus,mazliet... Lasīt »

zurnalins 2008-07-13

Kartupeļu šmeks

Sastāvdaļas:
1.kg svaigu kartupeļu
300 gr.maltas cūkgaļas
2. vistu olas (svaigas)
1.sīpols
sāls,malti melnie pipari
200.gr skāba krējuma
nedaudz svaigu ,zaļu lociņu
eļla... Lasīt »

di-di 2008-06-30

Kartupeļu biezenis ar ceptiem sīpoliem

sastāvdaļas:
kartupeļi;
piens;
sviests vai margarīns;
sāls;
sīpoli

Kartupeļus nomizo, novāra, pievieno sāli, pienu, sviestu un samīca biezputrā. Vārdu sakot, pagatavo... Lasīt »

di-di 2008-06-30

Krāsainais kartupeļu biezenis

Sastāvdaļas:
Kartupeļi;
sviests;
piens;
sāls;
vārīts burkāns;
spināti

Nomizo kartupeļus (apmēram 1 kg) un vāra kamēr tie ir ļoti mīksti (neaizmirstot pievienot sāli vai kādu... Lasīt »

maigucis 2008-04-27

Ceptas reņģes un kartupeļu biezenis ar mārrutkiem

500 g saldēta kartupeļu biezeņa ; 500 g reņģu ; 100 g kviešu miltu ; 400 g ūdens vai piena ; 3 ēdamk. mārrutku pastas ; sāls un pipari ; sviests vai margarīns.
Pagatavo ... Lasīt »

Translate

Šodien

2019. gada 17. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Ja buljonam pievieno nedaudz nomazgātas sīpolu plēksnītes, tas iegūs zeltītu nokrāsu

Pasākumi

Izdots grupas “Tālbraucēji” debijas albums “Par savējiem”

Laikā, kad doma “par savējiem” ir īpaši aktuāla, latviešu popmūzikas grupa “Tālbraucēji” nāk klajā ar savu debijas albumu “Par savējiem”, kurā apkopotas 12 grupas līdera...