Kartupeļu piedevas

Kartupeļu piedevas gaļas un zivju ēdieniem

Kartupeļu piedevas gaļas un zivju ēdieniem (3)

Pelnos cepti kartupeļi
Nomazgātus vienāda lieluma kartupeļus liek karstos ugunskura vai krāsns pelnos, aprušina un cep. Mīkstus, izceptus kartupeļus liek uz sieta, pakratot nopurina liekos
Translate

Šodien

2018. gada 20. jūnijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Galvenais iemesls, kāpēc rīsi tiek audzēti appludinātos rīsa laukos, ir nezāļu iznīdēšanai. Patiesībā rīsi spēj augt arī sausās teritorijās

Pasākumi

Jauns ieraksts UPEs apgādā

Dienās, kad laicīgais latvietis steidzas uzvilkt īsās bikses pie pirmajiem +15, slēpes pie pirmajiem -1 un dziesmu pie pirmās kopā dziedāšanas iespējas, klajā nācis noderīgs un...