Lasītāju receptes

maigucis 2008-04-25

Cepti rīsi

2 gl. aukstu vārītu rīsu; 1 gl. gabaliņos sagrieztas vārītas gaļas vai cīsiņu; 2 olas; 3 ēdamk. augu eļļas ; 1 ēdamk. zaļumu; 1 sīpols vai 3 ēdamk. sīki sasmalcinātu sīpollociņu ; sāls.
Uz pannas sakarsē augu eļļu , pieliek rīsus un lēnu maisot cep 10 min. Tad pievieno sagriezto gaļu vai cīsiņus , sakultas olas , zaļumus un sāli. Visu apmaisa. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar smalki sagrieztiem zaļumiem.
Lai izdodas ,,

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 17. jūlijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Sīpoli savu specifisko smaržu iegūst uzsūcot no augsnes sēru

Pasākumi

VERSIJA VERA Filma par tēlnieci Veru Muhinu

Studija KINOLATS uzsākusi pilnmetrāžas dokumentālas filmas  VERSIJA VERA  ražošanu, kas stāsta  par vienu no izcilākajām 20. gadsimta  tēlniecēm, rīdzinieci Veru Muhinu....