Lasītāju receptes

maigucis 2008-04-25

Cepti rīsi

2 gl. aukstu vārītu rīsu; 1 gl. gabaliņos sagrieztas vārītas gaļas vai cīsiņu; 2 olas; 3 ēdamk. augu eļļas ; 1 ēdamk. zaļumu; 1 sīpols vai 3 ēdamk. sīki sasmalcinātu sīpollociņu ; sāls.
Uz pannas sakarsē augu eļļu , pieliek rīsus un lēnu maisot cep 10 min. Tad pievieno sagriezto gaļu vai cīsiņus , sakultas olas , zaļumus un sāli. Visu apmaisa. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar smalki sagrieztiem zaļumiem.
Lai izdodas ,,

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 15. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Viljama III valdīšanas laikā dārza strūklaka reiz tika izmantota kā milzīgs punša trauks – recepte sastāvēja no 2100 litriem brendija, 540 kg cukura, 25000 citronu, 75 litriem laima sulas un 2 kg muskatriekstu. Bārmenis airējās apkārt mazā laivā, piepildot viesu kausus ar punšu

Pasākumi

Akcija "Izrādes un izstādes apmeklējums Tev un Taviem draugiem bez maksas!" noslēgusies

Sveiks, lasītaj!
Tuvojoties mūsu valsts dzimšanas dienai un, atzīmējot izcilā latviešu tēlnieka Kārļa Zāles dzimšanas dienu, sadarbībā ar Rīgas Brāļu kapu un Latvijas Vēsturiskā...