Piedevas

Tomātu čatnijs

Tomātu čatnijs

1. Svaigus tomātus noblanšē un
novelk tiem miziņu.

2. Tad tomātiem izņem sēklas un
sagriež tos nelielos gabaliņos. Smalki sakapā ķiploku. Atsevišķā trauciņā
sajauc fenugrīka,
Kāpostu un ziedu kāpostu piedevas gaļas un zivju ēdieniem

Kāpostu un ziedu kāpostu piedevas gaļas un zivju ēdieniem (2)

Vīnā sautēti kāposti
Kāposti: 500 g
Tauki vai speķis: 50 g
Baltvīns: 1 ½ glāze
Cukurs: 1 ēd. k.
Sāls un pipari pēc vajadzības
Kāpostus sagriež. Taukos sabrūnina cukuru, pievieno
Kartupeļu piedevas gaļas un zivju ēdieniem

Kartupeļu piedevas gaļas un zivju ēdieniem (3)

Pelnos cepti kartupeļi
Nomazgātus vienāda lieluma kartupeļus liek karstos ugunskura vai krāsns pelnos, aprušina un cep. Mīkstus, izceptus kartupeļus liek uz sieta, pakratot nopurina liekos
Translate

Šodien

2018. gada 20. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Visvairāk Coca – Cola uz vienu iedzīvotāju tiek patērēta Islandē

Pasākumi

TEXTILE IMPRESSIONEN

TEX 21 GRUPA:
Ute Baunach, Christine Brandstetter, Jutta Briehn, Ulrike Heigl, Friderun Heil, Henrika Klementz, Claudia Kreuzig, Hanna Mühe, Gisela Schmidt, Heide Stoll-Weber, Christine Wagner, Eva...