Piedevas

Tomātu čatnijs

Tomātu čatnijs

1. Svaigus tomātus noblanšē un
novelk tiem miziņu.

2. Tad tomātiem izņem sēklas un
sagriež tos nelielos gabaliņos. Smalki sakapā ķiploku. Atsevišķā trauciņā
sajauc fenugrīka,
Kāpostu un ziedu kāpostu piedevas gaļas un zivju ēdieniem

Kāpostu un ziedu kāpostu piedevas gaļas un zivju ēdieniem (2)

Vīnā sautēti kāposti
Kāposti: 500 g
Tauki vai speķis: 50 g
Baltvīns: 1 ½ glāze
Cukurs: 1 ēd. k.
Sāls un pipari pēc vajadzības
Kāpostus sagriež. Taukos sabrūnina cukuru, pievieno
Kartupeļu piedevas gaļas un zivju ēdieniem

Kartupeļu piedevas gaļas un zivju ēdieniem (3)

Pelnos cepti kartupeļi
Nomazgātus vienāda lieluma kartupeļus liek karstos ugunskura vai krāsns pelnos, aprušina un cep. Mīkstus, izceptus kartupeļus liek uz sieta, pakratot nopurina liekos
Translate

Šodien

2019. gada 25. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Garšas kārpiņas dzīves ilgums ir 10 dienas

Pasākumi

Bezmaksas mūzikas kampaņa saņem “Zelta āmuru”

Piektdien, 26.septembrī Platforma Music un Wrigley’s Orbit bezmaksas mūzikas lejupielādes kampaņa saņēmusi 9.starptautiskā reklāmas festivāla “Golden Hammer” balvu kategorijā “Best...