Lasītāju receptes

zazza 2007-10-31

Pildīti kabači

1 kabacis
500 g maltā gaļa
burkāns
1 sīpols
sāls, Sata Maria garšvielu maisījums
krievijas siers

Kabaci nomizo un pārgriež gareniski uz pusēm. Izņem viduci, lai iegūtu tādu kā laiviņu. Sagatavoto kabaci noblanšē -liek sālsūdenī (1 tējkarote sāls uz 1 l ūdens) un uzvāra, kad ūdens sāk vārīties kabaci ņem ārā un noliek maliņā lai notek.

Uz pannas apcep malto gaļu kopā ar sarīvētu burkānu un sagrieztu sīpolu, tad pievieno Santa maria garšvielas. Pielej aptuveni 100 g ūdens. Gaļu uz pannas cep tik ilgi, kamēr būs izgarojis viss ūdens. Sagatavoto gaļas masu pilda kabačos, pārkaisa ar sarīvētu sieru un liek cepeškrāsnī 225 grādos, cep aptuveni 20 min. (atkarībā no kabaču lieluma).

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
bombonga
ļoti garšīgi un nav trekns..njam, njam :)
22.09.2008. plkst. 17:55

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 17. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Sausās brokastis izgudroja Džons Henrijs Kellogs 20.gadsimta sākumā

Pasākumi

Liene Šomase izdod kalendāru

Laba ziņa Lienes Šomases šarma un talanta cienītājiem – šonedēļ Jāņa Rozes grāmatveikalos, kā arī mūzikas ierakstu tirdzniecības vietās veikalos nonāks 2009. gada kalendārs ar...